A Dolixir vásárlóink ezt üzenik Önnek

Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a több, mint 3000 pozitív terméktapasztalatot, amit az elégedett vásárlóink tettek közzé a Facebookon, a Dolixir internetes megjelenése után 3 hónappal. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki rászánta a drága idejét, hogy velünk és az érdeklődőkkel is megosszák a tapasztalatait.

Méltán lett népszerű termék a Dolixir, hiszen a vásárlói visszajelzések alapján elmondhatjuk, hogy nem csak egy azonnali, illetve alkalmankénti fájdalomcsillapítást tud nyújtani, hanem kúraszerű használata betegség és életmód függvényében képes elősegíteni a regenerációt is.

Az itt olvasható terméktapasztalatok megtalálhatóak a Facebook hirdetéseink alatt hozzászólásban, illetve a NaturPrime-Dolixir Facebook oldalon látogatói bejegyzésként.

Két napja használom a Dolixir készítményüket, ez maga a CSODA. Még ilyen hatékony készítménnyel soha életemben nem találkoztam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a hatékony gyógymódra, mert amit eddig használtam és az orvosok ajánlottak, semmit nem segített. Ennél a készítménynél a hatás 15-20 perc múlva kezdődik. Nulla fájdalom, a fájdalommentesség kb.12 órán keresztül tart. Nekem derékproblémáim vannak, csigolya elmozdulással. Én Szlovákiából írok, nálunk ilyen hatékony készítmény egyáltalán nem létezik. Ajánlom is a környezetemben minden ismerősnek, akinek ilyen problémái vannak. A családom sem akarja elhinni ezt a hirtelen javulást. Ezt a csodát, a Dolixir használata után közvetlen.
Zubriczky Szilvia
„Sarkantyúm van mindkét lábamon, meglepődtem a hatásán. Már az első kezelés után sokkal jobb lett, a reggeli felkelés után lábra tudtam állni. Én már megrendeltem kettő nagy flakont, amit akciósan kaptam. Köszönöm.”
Tünde Molnár
„Porckorongsérvem, van 3 is. Sokkal könnyebb az életem, mióta a Dolixirt használom. Próbáltam krémeket, gyógyszereket elenyésző sikerrel, de ez a spray bevált, pedig alapvetően bizalmatlan vagyok a reklámozott dolgokkal. Megjártam már párszor más termékekkel. Ajánlom kipróbálásra mindenkinek, akinek az életét megnehezíti a fájdalom.”
Mariann Bartáné
„Én is használom, alig használok gyógyszert azóta! Ha fogyóban van, már jön is az utánpótlás!”
Ramóna Laczkó- Zólyomi
„Én kb. 1 éve használom. Mindenre jó nekem, a lábam fájt, alig bírtam járni. Mióta használom, azóta kilométereket gyalogolok, kertészkedek. Nagyon jó hatásos készítmény. Csak ajánlani tudom.”
Ferencne Kiss
„Nagyon jó a termék, csak ajánlani tudom. Fejfájás, ízületi fájdalmak, fülfájás, gerinc-, derékfájdalom.”
Bodnár Julianna
„Én négy hónapja használom nyaki porckorong sérvre. Azóta nem kell gyógyszert szednem, pedig igen erős fájdalmaim voltak! Igaz, én Anestát is használok mellé! ”
Irén Moratti
„Kipróbáltam, a családom is. Szuper! Lassan kifogyunk, ismét rendelni fogok. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az unokám 11 éves, gyorsan nő, neki is használjuk.”
Katalin Sztrihó
„Én kiemelt ügyfél vagyok már egy ideje. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Kertészetben dolgozom, ami valljuk be talpaló, álló munka. Annyira fájt a talpam, sarkam, hogy reggel már 15 percbe telt hogy felálljak. Intenzív használat után ma már simán minden gond nélkül kelek. Nem azt mondom hogy meggyógyultam, de klasszisokkal jobban érzem magam, és ha néha fáj is, akkor is elviselhető. Olyankor befújom a spray-vel. Nagyon szuper ez a termék. Kislányom is használja a rocky-s sérülése óta, meghúzta a lábát. Ha fáj neki, befújja. Imádja, mert nem kell gyógyszer.”
Németh Andrásné Szelenczei Zsuzsanna
„Tegnap kaptam meg, szuper jó. 2 éve fáj a térdem, mindenféle kenőcsöt-gyógyszert kipróbáltam, nem használt. Végre megtaláltam a Dolixirt, sokkal jobb a térdem.”
Ildikó Horváth
„Én is megkaptam a mintámat. Bal kezemmel már fogni sem tudtam annyira fájt, gondoltam egy próbát megér. Tényleg szuper, nekem is bevált. Laikus voltam és egy próbát mindenképpen megért, most már örülök, hogy megrendeltem.”
Mónika Somodi
„Valami csoda ez a spré. A térdem fáj, ha lépcsőzök. Na, ez elmúlik azonnal, ha fújok egy adagot rá. Kényelmesen tudok utazni azóta. Hamarosan rendelek nagy adagot, mert minden pénzt megér.”
Mártha Odalonu
„Sok mindent kipróbáltam már, de a Dolixir bizonyult a legjobbnak a térdemre! Nekem bejött, elégedett vagyok, örülök hogy rátaláltam! Külön köszönöm a segítő készségüket amit tettek irányomban és kicserélték rá azt a terméket, amit tévedésből küldtek. Köszönöm NaturPrime, megkaptam a Dolixirt! ”
Györgyné Dorogi
„Nekem is a lányom rendelte meg a teszt terméket és a térdemre használom. Kerékpárral szoktam menni, és úgy vettem észre, hogy nem olyan merev a térdem, ahogy hajtom a kerékpárt könnyebben behajlik."
Ida Futó Zoltánné
„Ma megérkezett a Dolixir spray, amit kipróbáltam. Már az első fújás után úgy tudtam fel- és lemenni 45 lépcsőfokon, hogy nem éreztem fájdalmat a térdeimben. Ez nagy dolog volt, mert amikor a futár meghozta, alig tudtam lebicegni hogy átvegyem. Örülök, hogy rátaláltam a hirdetésükre.”
Margit Veresné Csizmadia
„Eddig kézízületre használtam, nagyon bevált. Most egy balesetben zúzódott a lábfejem, csúnya véraláfutásos volt. Fájdalomcsillapítás kezelésére is kiválóan alkalmazható. Hatásos! Csak ajánlani tudom. A fájdalom hamar csillapodott, a felszívódás felgyorsult. Köszönet!”
Ildikó Palyusikné
„Használ! Akinek régi fájdalmai vannak, azt sajnos többet kell fújogatni, de használ.”
Edit Dányi
„Én is használtam csípőfájdalomra hasznos volt. Azóta is ezt használom fájdalom enyhítésére. Sok barátomnak adtam is belőle és ajánlottam.”
Marika Csuzi
„Ma megkaptam és kipróbáltam a deréktájon, mert mindig nagyon fájt. Sőt, a jobb csípőm is. Befújtam vele és elmúlt a fájdalom. Végre egy fájdalom nélküli nap!”
Rozália Urbán
„Én is rendeltem teszt terméket, sajnos évek óta derékfájós vagyok, ha mosogatok is meg kell állnom néha, hogy egy kicsit begörnyedjek, mert nem bírtam tartani magam. Őszintén elmondhatom, hogy ez egy csodaszer, és hála annak aki ezt kitalálta, azóta nem fáj a derekam. Köszönöm!”
Tiborné Gáspár
„Elég sok problémával küzdök, gerincsérvtől az ízületi gyulladásig. Éjszakákat nem aludtam a fájdalomtól. A gyerekeim megleptek, először a teszt adaggal és mivel használt, rendeltek belőle. Én általában szkeptikus vagyok, de csodák csodája, valóban használ. Nem csak a bekenés után szinte azonnal, hanem tartósan enyhíti a fájdalmaimat. Azóta általában jól alszom. Köszönöm!”
Ildikó Matics
„Az biztos, amint kipróbálod rájössz, mennyire gyorsan hat! Én nagyon meg vagyok elégedve, ez a termék csodálatos! Köszönöm!”
Dankó Istvánné
„Én is használom a vállamra. Nagyon jó termék! A sok gyógyszer sem olcsóbb, és nem is használt.”
Andrea Mayer
„Nagyon örülök hogy megrendeltem, elmúltak azok a fajdalmaim a gerincemben, amelyektől alig álltam a lábaimon. Nem vagyok elég kitartó. Egy ideje nem használom, de bírom a kerti munkát, a nagytakarítást, befőzést, aminek még jobban örülök, hogy a férjem térde nem fáj azóta, amióta használja a Dolixirt. Már a műtéten gondolkodtunk. Köszönjük szépen!”
Kati Szikszai
„Ma kaptam meg. Szuper! 1986 óta szenvedtem egy autóbaleset után. Minden gyógyszer 0 volt. Minden évben infúziókezelés. A mai első fúvás csoda! Köszönöm!”
Árvainé Zsuzsanna
„Köszönöm szépen, most kaptam meg, már ki is próbáltam. Az éles fájdalom már odalett az első fújásnál. Biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban is jó szolgálatot tesz. Ajánlom mindenkinek!”
Dósa Irénke
„Nagyon köszönöm, a tegnapi napon ismét megérkezett az Önök küldeménye! Nagyon jó, tényleg hatásos, nekem rengeteget segített ezidáig, tényleg nagyon megéri az árát! Ajánlani tudom mindenkinek.”
Pozsgai Gyuláné
„Tényleg egy nagyon jó termék! Először óvatosságból a kisebbet rendeltem, de Édesanyámnak annyira bevált, hogy már a nagyobb is fogyóban van. Jövőhéten jöhet a következő nagy csomagos rendelés! Nagyon ritka, hogy egy terméket ajánlanak, reklámoznak, és ennyire tényleg jó! Az egész család használja már.”
Ágnes Dufla
„Beállt a forgóm, a próbacsomagot rendeltem. Nagyon jól tettem, 3 nap alatt rendbe tette. Köszönöm!”
Némethné Gyöngyi
„Én azért rendeltem mert már mindent kipróbáltam, fürdő kezelés segített de sajnos nem tartott sokáig. A lumbáris szakaszon egy szép kis esés után ami 3 éve volt májusban, kijött egy brutális derékfájás. Majd kezelés CT. Egy letört csontdarab becsontosodott és ettől fáj a derekam minden áldott nap. Aztán jött ez a termék, azóta nem szedek gyógyszert. Most még a teszt terméket használom, ha jó lesz már pedig mikor befújom 20 perc után csillapodik a fájdalom. Az alap fájdalom meg van, de legalább nem nyilallik stb… Remélem rendszeres használat után a derékfájás is elmúlik. Nagyon bízok benne! Jó egészséget kívánok mindenkinek aki használja!”
Czeglédi Irma
„Két hete rendeltem meg, azóta fújom a derekamra, alig tudtam mozdulni, megfordulni az ágyon, most van az, hogy éppen csak érzékelem a fájdalmat. Naponta kétszer használom, de első napokban négyszer is fújtam, hozzá kell tennem, hogy semmi más gyógyszert nem vettem be a gyógyszerallergiám miatt, csak azért írtam le hogy ha nem használ egy hétig, akkor sem kell abbahagyni, én is majdnem feladtam.”
Szikszai Kati
„Köszönöm megkaptam a teszt terméket, őszintén nem vártam csodát tőle. DE EZ A TERMÉK CSODA! A fájdalmaim jelentősen csökkentek! Biztos, hogy rendelem nagyobb kiszerelésben! Hálás köszönet a csapatnak!”
Bándics Lászlóné
„Köszönöm, hogy rátaláltam erre a termékre. Most már kb. 1 hónapja használom és hatásos ezt biztosan merem állítani. A sok kétkedőnek és vigyorgónak annyit, először ki kell próbálni!”
Giba László
„Régóta használom és nagyon jó gerincre, térdre. Nem tudtam menni, és mióta fújom jobban eltudok indulni.”
Kiss Lászlóné
„Köszönöm szépen megkaptam a teszt terméket, olyan kibírhatatlan gerincfájdalmaim voltak egyik nap, hogy majdnem beleájultam..(szokásos) Eszembe jutott a teszt termék. Befújtam és láss csodát, nagyon gyorsan használt, úgy, hogy lábra is tudtam állni. Még egyszer köszönöm szépen! Igazán jó termék!”
Czipar Anikó
„Sziasztok! Ma kaptam meg a termék mintát, ami nagyon gyorsan ideért. Fürdés után befújtam az egész gerincem, mivel ’S’ alakú gerincferdülésem van és pokoli fájdalmakkal élek 6 éve. A befújás után közvetlen égető melegség járja át a gerincem, ami úgy tudom a jó hatás miatt érezhető. A fájdalmat abszolút nem érzem 😊 Köszönöm, remélem a további napokban mindig így fogom érezni.”
Komáromi Erzsébet
„Én ma kaptam meg a 30ml-est kipróbálni, egyszer délelőtt bekentem a térdem és még most sem fáj 14óra van. Csak nekem biztos sok kellene belőle mert mindkét térdem, bokám, gerincem, derekam fáj, de még várok pár napot, hogy mi lesz ha így csillapít biztos, hogy fogok rendelni. Köszönöm.”
Barna Róza
„Nekem a párom rendelte meg. Nyaki csigolya sérvem van, fájdalomcsillapítókon éltem, de mióta ezt a készítményt használom sokkal jobban érzem magamat! Mindenkinek ajánlom! Van még kiút gyógyszer nélkül is!”
Kucsma Attiláné
„Csak ajánlani tudom, egy nap elég volt, hogy bizonyítson! Megrendeltem a nagyobb a kiszerelést! Kipróbáltam a tesómon, a férjem gerincfájdalmaira. Én a szalagszakadásos térdemre, a megerőltetett másik lábamra! Ez a szer egy csoda! Hát köszönjük!” 😊
Papp Jánosné Hegyi Erika
„Sziasztok én csak ajánlani tudom mindenkinek. Édesanyámnak már harmadjára rendelem. Nagyon hosszú ideje szedi a térdére a fájdalomcsillapítókat és nem szűnt meg a fájdalom, és mióta Dolixirrel fújjuk azóta megszűnt a fájdalom. Nagyon jó termék! 😊”
Klenics Anna
„Én a férjemnek rendeltem, nagyon fájtak a térdei. Elkezdte használni és napokon belül, boldogan vettük észre a jótékony hatását. Azóta már én is használtam, derék és nyakicsigolya fájdalomra. Hálás vagyok, hogy rátaláltam. Köszönjük a kedves felvilágosítást és a pontos szállításokat!”
Andersné Tóth Piroska
„Kezdeném azzal, hogy az elmúlt 30 év alatt sok-sok terméket kipróbáltam gerinc, lumbágó problémára. Elolvastam ezt a hirdetést, illetve egy pár kommentet és úgy döntöttem, megrendelem a teszt csomagot. Első alkalom: este 2 fújás a fájós részre és nem akartam elhinni, mire felocsúdtam azt vettem észre, nem is érzem, hogy "van" derekam. Ez valami csodálatos érzés volt, hogy mindennemű gyógyszer nélkül megszűnt a fájdalom. Azóta is csak akkor használom, ha fájdalmat érzek és a hatás változatlanul pozitívan jelentkezik. Ezek szerint "vannak még csodák". Tudom, nem a csodának köszönhető ez a fájdalommentesítés, hanem a Dolixirnek. Hálásan köszönöm, hogy megismerhettem. A saját tapasztalatom alapján már a férjem is használja fájós vállízületekre, s nála is teljesen bevált. Köszönöm ezt a kiváló terméket, és aki nem bízik még benne, vannak kételyei, ajánlom, hogy legalább a tesztcsomag megrendelésével próbálja ki.”
Kovácsné Szabó Mária
„Én is használom már 1 éve, nagyon jó, ajánlani tudom. Inkább mint a gyógyszer, az sem olcsóbb sőt.”
Zoltánné Vida
„Megrendeltem már kétszer is, nagyon jó. Bátran ajánlom mindenkinek, nem gondoltam volna hogy ilyen gyors hatása van, köszönöm!”
Kovács Mariannaan
„Ez tényleg nem kamu termék, hatásos térdre, derékra, sőt nekem a körömgombámat is megszüntette. Köszönöm! ”
Mihályné Szőke
„Most találtam rá erre a termékre, hatása nagyon jó, csökkentette fájdalmaimat, a nagyobb kiszerelést most rendeltem meg. A vállfájdalmam szinte már alig érzem, derekam lumbális részen is javul.”
Mózesné Boskó Györgyi
„Én is használom, és már nagy csomagot is rendeltem! Ha fájdalom nélkül szeretnétek élni, próbáljátok ki! Köszönöm a kifejlesztőjének!”
Katalin Orgonasne
„Én is kiemelt ügyfél vagyok. A párommal együtt használjuk, már másodszor rendeltem nagy csomagot. Nagyon sokat használ a Dolixir. Amint az utolsó előttit elkezdjük használni, már adom is fel a rendelésünket, hogy időben megkapjuk az utánpótlást. Igaz, egyszerre soknak látszik az ára, de a hatása sokkal többet ér. Köszönöm annak a csoportnak, akik kitalálták ezt a könnyen alkalmazható permetet, gyorsan hat, s mellékhatása nincs! Köszönjük a fájdalommentes napokat! (79 évesek vagyunk, sok nyavalyával) Köszönjük, s ezt nem tudjuk sokszor ismételgetni.”
Miltaller Judit
„Én megrendeltem a teszt adagot. A párom a gerincfájdalmaira használja. Az a tapasztalatunk, hogy valóban nagyon jó, kevésbé fáj neki mint előtte. Mindenkinek ajánlom kipróbálni, nem fog csalódni! Nekem például a fejfájásomat is megszüntette tök hamar. Arra jutottunk, hogy rendelünk nagy kiszerelést.”
Éva Aszalós
„Nekem a bokám zsibbad, reggel és este befújom! És elmúlik a zsibbadás! Ha a derekam fáj, egyszer-kétszer befújom, és elmúlik a fájdalom! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a csodaszerre! Köszönöm.”
Julianna Szilágyi
„Mi imádjuk, térdfájdalom, befagyott váll: sok embernek segített a környezetemben is. Pedig annyi mindent kipróbáltunk már. Ehhez is bizalmatlanul álltunk, de NEM BÁNTUK meg.”
Stoklász Bea
„Páromnak rendeltem, mert gerincműtétje volt. Neki nem volt jó. Covidos lettem és nagyon fájtak az ízületeim. Napi 2x fújtam. Hihetetlenül örültem, hogy van. Csak ajánlani tudom.”
Gabriella Demeter
„Nagyon szuper spré, gerinctöréssel szenvedtem, még most sem gyógyultam meg teljesen, de ez nagyon jó rá. Naponta 2-3-alkalommal fújok a fájós részre, és megszünteti órákra az erős fájást. Örülök hogy rátaláltam!”
Imréné Mozga
„Már a 2. adagot hozta a futár. Nekem eddig csak ez volt ami igazán segített. Csak alkalmanként használom pár napig, és hónapokra elmulasztja a térdeim fájdalmait szinte teljesen. Köszönöm hogy én is megismerhettem és használhatom!”
Újj Judith
„Szuper termék, az egész család használja (kicsitől-idősig), már a barátnőim is használják. Most várom, hogy megjöjjön a 6 db amit rendeltem. Mindenkinek használt és használ jelenleg is. Köszönöm!”
Jánoki Mariann
„Nagyon szépen köszönöm, megérkezett pénteken, de hétfőn már rendeltem is a nagyobbat! Szuper termék, jó a férjem gerincsérvére és nekem a két térdemre is! Mindenkinek csak ajánlani tudom, én már a családnak is ajánlottam!”
Ferencné Klára Ottó
„Én már fél éve használom. Tavaly ilyenkor nem tudtam lábra állni. Már protézist ajánlottak, de elutasítottam. Ezt elkezdtem használni, és egész jó lett a lábam.”
Lászlóné Pandula
„Én már elég régen használom, de tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Az orvosok nem tudtak a bal karommal mit kezdeni. Mindenféle krémet vetettek velem, persze jó drágán semmit nem ért. Ezt ajánlotta a húgom, és azóta tudok a karommal mindent csinálni. Ajánlom!”
Dulainé Miklósi Veronika
„Ez tényleg jó. A reumatológián az orvos a vizsgálat után azt mondta a férjemnek, hogy szokjon hozzá a fájdalomhoz, mert daganatos betegként nem kaphat fizikoterápiát és felírt neki levendula krémet. Ez semmit sem ért. Másfél évig szinte egész nap feküdt. Ősszel kaptunk egy telefonhívást, hogy mint régi vevők lehetőségünk lenne kipróbálni egy bemutató csomagot. Mit veszíthetünk, elfogadtam. Az a spray az Anesta volt, úgy láttuk használt. Rendeltünk belőle és egyre ritkábban kellett használnunk. Mindkét spray összetétele hasonló. Valószínűleg a későbbiekben is ezt fogjuk kérni. Már tudunk menni horgászni és rövidebb kirándulásokra. Többet ér mint a levendula krém.”
Edit Prédiné Tobak
„A teszt után megrendeltem a 100 ml-es kiszerelést. Nagyon hatásos, rendszeresen használom. Ajánlom ízületi fájdalmakra, tényleg azt tudja, amit írtak róla.”
Ildikó Kozics
„Nagyon hatásos minden izom-, ízületi-, nyaki-, gerinc,- csípő-, térdfájdalmakra, én is használom amikor szükséges, szuper jó.”
Natália Szőlősiné Kiss
„Először próbáltam ki egy termékmintát (30 ml). Több volt a szkepticizmus bennem mint a hit. Erős gerincfájdalmakra rendeltem. Először befújtam, semmi különbséget nem tapasztaltam félóráig, aztán láss csodát, elmúlt a fájdalom. Csak ajánlani tudom. Nagyon jó.”
Szeréna Roxána Kovács
„Nekem nagyon bevált, a bokámnál az ugrócsont törött el, semmi nem használt, semmi! De ez nagyon bevált. Naponta többször befújom ha esetleg szükséges! Köszönöm!”
Eta Vulczné
„Tényleg jó! Én kb.1 hónapja kaptam kipróbálni, és nagyon jó, nekem a térdemre kell. Ha érzem, hogy szúró fájdalmam van, befújom és rövid időn belül elmúlik. Még gyalogolni is tudok vele. Fogok venni nagyobb kiszerelésben.”
Domokos Lászlóné
„Üdvözlet! Végre én is előkotortam a több hete megrendelt Dolixir csomagom! Nagy meglepetést okozott számomra is, ha tudtam volna, előbb nekiesek a költözés okozta felfordulásnak! Örömmel írom e sorokat, amit a bal lapockámon éreztem égő fájdalmat, a minimálisra csökkent! Köszönöm Istennek és Önöknek a segítséget, remélem tovább gyógyulok, és egy kedves barátnőmnek is átküldtem Csepelre, sőt a másikat odaadtam, hogy használja, s amikor megkapja, visszaadja!”
Mária Horváth
„Azt hittem nincs megoldás, a térdem mostanában nagyon fáj. Aztán eszembe jutott, hogy kaptam a fájó derekamra próba "csodaszert". Kipróbáltam a térdemre, csoda történt! Az iszonyatos fájdalom 2 nap múlva eltűnt! A derekamnál is éreztem hogy jobb a 20 éves gerinc fájdalom, de a térdemre nagyon jó. Köszönöm!”
Zsuzsanna Katusné
„Amikor felhívtak kicsit szkeptikus voltam, de megrendeltem a terméket és nagyon kellemesen csalódtam. Valóban gyorsan csillapítja a fájdalmat. Alig tudtam menni, annyira fájt a lábfejem, este befújtam, reggelre már sokkal jobb volt. A térdemre is használom, szuper.”
Éva Czeller
„Járóbetegen, 5 adag infúziós kezelés után rendeltem meg ezt a sprayt. Én meg vagyok elégedve vele, mert azóta semmi nincs a derekammal.”
Balu Jancsikátok
„Nagyon jó, már a harmadik nap után tudtam tornázni. Elég nehéz gyakorlatokat, mint pl. fekvőtámasz, hasgyakorlatok stb. Pedig csak egy alkalommal fújtam be a derekamat, és elmondom minden délelőttömet sírva töltöttem a fájdalomtól, csak köszönni tudom annak, aki ezt forgalmazza!”
Hegyi Veronika
„Nekem sokat segített a derék fájásomon, iszonyat szenvedtem 3-4 hete már. A tapaszok és a krémek szinte semmit nem értek. Megrendeltem, fújtam első nap 4x, másnap 3x, harmadnap 1x. Szinte teljesen elmúlt a fájdalom, pedig kissé hitetlen voltam a termék kapcsán, de nagyon jó!”
Balaskóné Pindzsuja Anita
„Nekem a nagynéném ajánlotta, és adott egy keveset belőle, hogy próbáljam ki. Akkor már az elviselhetetlenségig fájt a derekam, mindenféle krémet kipróbáltam, semmi sem használt. Ez a szer tényleg egy csoda!! Örülök, hogy rátaláltunk 😊 Akinek csak tudom ajánlom!”
Hüttner Anikó
„Nagyon régóta használom és az egész család. Rendszeresen rendelem, nagyon elégedettek vagyunk a termékkel!!!”
Sály Petra
„Én már több mint két hete használom és nagyon örülök, hogy rátaláltam mert nagyon sokat segített, még az orvosok sem tudtak segíteni. Mindenkinek ajánlom. Már megrendeltem a 100ml-s is és meg is kaptam. Köszönöm.”
Kiss Csabáné Sarkadi Éva
„Köszönöm szépen, megkaptam ma a nagy csomagot. Előtte kipróbáltam a kicsit, bevált. Gerincsérvem van, fájdalmam jelentősen csökkent, köszönöm.”
Horváth Andrásné
„Sikertelen gerincműtét után után, rengeteg fájdalomcsillapítót szedek, megrendeltem 😊 és nagyon kellemes csalódás volt. Hűt, zsibbaszt, fájdalomcsillapító. Csak ajánlani tudom. 😊”
Pencz Netty
„Tegnap rendeltem meg, ma hozta is a GLS! Azonnal befújtam a fájó vállamat, gerincemet, térdemet. Másfél óra múlva elmúlt a fájdalmam! Nagyon jó!”
Fné Gabriella
„Három napja használom, nagyon fájtak a térdeim. Ma már csak éppen, hogy fáj. 😊 Nyugodt szívvel ajánlom!”
Kiss Ágnes
„Én a térdemre, vállamra, derekamra, nyakamra is kipróbáltam. A férjem a térdére, vállára próbálta ki. Neki is nagyon bejött!”
Bogdán Ferencné Margó
„A próba mintát a vállamra, könyékre, csuklóra, kézfejekre, ujjpercekre, térdre. A hatása nagyon jó. Nem kell fájdalomcsillapító, elég a Dolixir úgy tűnik napi 3x elég befújni, én beszoktam masszírozni. Ma jött meg a nagy csomag folytatom a használatát. Köszönöm😊Csak ajánlani tudom mindenkinek! 😊”
Jankovicsné Julika
„Most már kb 10 napja használom és valóban a fájdalmat csillapítja, amikor már nem kell este fájdalomcsillapítót bevenni már megérte. Bízom benne továbbra is.”
Ábrahám Mária
„Mindenkinek ajánlom, én csak egyszer fújtam be vele a térdem. El sem hittem, hogy ilyen gyorsan kifejtette a hatását. Én imádom, örülök nagyon neki, használni is fogom! Gyógyszer a kukában landolt részemről! 😊”
Bognár Vica
„Ma megkaptam a csomagot! A próbacsomag rendelés meggyőzött! Bevált és használni fogom. Ajánlottam a barátaimnak és ismerőseimnek! Ők is kipróbálják! Borzasztó fájdalommal és gyógyszerekkel éltem! Kiváló minőségű termék! Nem kell már fájdalommal élnem!”
Forgóné Inci

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!