A Dolixir vásárlóink ezt üzenik Önnek

Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a több, mint 3000 pozitív terméktapasztalatot, amit az elégedett vásárlóink tettek közzé a Facebookon, a Dolixir internetes megjelenése után 3 hónappal. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki rászánta a drága idejét, hogy velünk és az érdeklődőkkel is megosszák a tapasztalatait.

Méltán lett népszerű termék a Dolixir, hiszen a vásárlói visszajelzések alapján elmondhatjuk, hogy nem csak egy azonnali, illetve alkalmankénti fájdalomcsillapítást tud nyújtani, hanem kúraszerű használata betegség és életmód függvényében képes elősegíteni a regenerációt is.

Az itt olvasható terméktapasztalatok megtalálhatóak a Facebook hirdetéseink alatt hozzászólásban, illetve a NaturPrime-Dolixir Facebook oldalon látogatói bejegyzésként.

„Beállt a forgóm, a próbacsomagot rendeltem. Nagyon jól tettem, 3 nap alatt rendbe tette. Köszönöm!”
Némethné Gyöngyi
„Én azért rendeltem mert már mindent kipróbáltam, fürdő kezelés segített de sajnos nem tartott sokáig. A lumbáris szakaszon egy szép kis esés után ami 3 éve volt májusban, kijött egy brutális derékfájás. Majd kezelés CT. Egy letört csontdarab becsontosodott és ettől fáj a derekam minden áldott nap. Aztán jött ez a termék, azóta nem szedek gyógyszert. Most még a teszt terméket használom, ha jó lesz már pedig mikor befújom 20 perc után csillapodik a fájdalom. Az alap fájdalom meg van, de legalább nem nyilallik stb… Remélem rendszeres használat után a derékfájás is elmúlik. Nagyon bízok benne! Jó egészséget kívánok mindenkinek aki használja!”
Czeglédi Irma
„Két hete rendeltem meg, azóta fújom a derekamra, alig tudtam mozdulni, megfordulni az ágyon, most van az, hogy éppen csak érzékelem a fájdalmat. Naponta kétszer használom, de első napokban négyszer is fújtam, hozzá kell tennem, hogy semmi más gyógyszert nem vettem be a gyógyszerallergiám miatt, csak azért írtam le hogy ha nem használ egy hétig, akkor sem kell abbahagyni, én is majdnem feladtam.”
Szikszai Kati
„Köszönöm megkaptam a teszt terméket, őszintén nem vártam csodát tőle. DE EZ A TERMÉK CSODA! A fájdalmaim jelentősen csökkentek! Biztos, hogy rendelem nagyobb kiszerelésben! Hálás köszönet a csapatnak!”
Bándics Lászlóné
„Köszönöm, hogy rátaláltam erre a termékre. Most már kb. 1 hónapja használom és hatásos ezt biztosan merem állítani. A sok kétkedőnek és vigyorgónak annyit, először ki kell próbálni!”
Giba László
„Régóta használom és nagyon jó gerincre, térdre. Nem tudtam menni, és mióta fújom jobban eltudok indulni.”
Kiss Lászlóné
„Köszönöm szépen megkaptam a teszt terméket, olyan kibírhatatlan gerincfájdalmaim voltak egyik nap, hogy majdnem beleájultam..(szokásos) Eszembe jutott a teszt termék. Befújtam és láss csodát, nagyon gyorsan használt, úgy, hogy lábra is tudtam állni. Még egyszer köszönöm szépen! Igazán jó termék!”
Czipar Anikó
„Sziasztok! Ma kaptam meg a termék mintát, ami nagyon gyorsan ideért. Fürdés után befújtam az egész gerincem, mivel ’S’ alakú gerincferdülésem van és pokoli fájdalmakkal élek 6 éve. A befújás után közvetlen égető melegség járja át a gerincem, ami úgy tudom a jó hatás miatt érezhető. A fájdalmat abszolút nem érzem 😊 Köszönöm, remélem a további napokban mindig így fogom érezni.”
Komáromi Erzsébet
„Én ma kaptam meg a 30ml-est kipróbálni, egyszer délelőtt bekentem a térdem és még most sem fáj 14óra van. Csak nekem biztos sok kellene belőle mert mindkét térdem, bokám, gerincem, derekam fáj, de még várok pár napot, hogy mi lesz ha így csillapít biztos, hogy fogok rendelni. Köszönöm.”
Barna Róza
„Nekem a párom rendelte meg. Nyaki csigolya sérvem van, fájdalomcsillapítókon éltem, de mióta ezt a készítményt használom sokkal jobban érzem magamat! Mindenkinek ajánlom! Van még kiút gyógyszer nélkül is!”
Kucsma Attiláné
„Csak ajánlani tudom, egy nap elég volt, hogy bizonyítson! Megrendeltem a nagyobb a kiszerelést! Kipróbáltam a tesómon, a férjem gerincfájdalmaira. Én a szalagszakadásos térdemre, a megerőltetett másik lábamra! Ez a szer egy csoda! Hát köszönjük!” 😊
Papp Jánosné Hegyi Erika
„Sziasztok én csak ajánlani tudom mindenkinek. Édesanyámnak már harmadjára rendelem. Nagyon hosszú ideje szedi a térdére a fájdalomcsillapítókat és nem szűnt meg a fájdalom, és mióta Dolixirrel fújjuk azóta megszűnt a fájdalom. Nagyon jó termék! 😊”
Klenics Anna
„Én a férjemnek rendeltem, nagyon fájtak a térdei. Elkezdte használni és napokon belül, boldogan vettük észre a jótékony hatását. Azóta már én is használtam, derék és nyakicsigolya fájdalomra. Hálás vagyok, hogy rátaláltam. Köszönjük a kedves felvilágosítást és a pontos szállításokat!”
Andersné Tóth Piroska
„Nagyon jó, már a harmadik nap után tudtam tornázni. Elég nehéz gyakorlatokat, mint pl. fekvőtámasz, hasgyakorlatok stb. Pedig csak egy alkalommal fújtam be a derekamat, és elmondom minden délelőttömet sírva töltöttem a fájdalomtól, csak köszönni tudom annak, aki ezt forgalmazza!”
Hegyi Veronika
„Nekem sokat segített a derék fájásomon, iszonyat szenvedtem 3-4 hete már. A tapaszok és a krémek szinte semmit nem értek. Megrendeltem, fújtam első nap 4x, másnap 3x, harmadnap 1x. Szinte teljesen elmúlt a fájdalom, pedig kissé hitetlen voltam a termék kapcsán, de nagyon jó!”
Balaskóné Pindzsuja Anita
„Nekem a nagynéném ajánlotta, és adott egy keveset belőle, hogy próbáljam ki. Akkor már az elviselhetetlenségig fájt a derekam, mindenféle krémet kipróbáltam, semmi sem használt. Ez a szer tényleg egy csoda!! Örülök, hogy rátaláltunk 😊 Akinek csak tudom ajánlom!”
Hüttner Anikó
„Nagyon szeretem, derekam, gerincem nagyon fáj. Két napja hozta a futár, kipróbáltam. Rendelek nagyobb kiszerelést, ez tényleg egy csoda. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam 😊 Elég volt a rengeteg gyógyszerből!!!”
Pataki Anikó
„Nagyon régóta használom és az egész család. Rendszeresen rendelem, nagyon elégedettek vagyunk a termékkel!!!”
Sály Petra
„Én már több mint két hete használom és nagyon örülök, hogy rátaláltam mert nagyon sokat segített, még az orvosok sem tudtak segíteni. Mindenkinek ajánlom. Már megrendeltem a 100ml-s is és meg is kaptam. Köszönöm.”
Kiss Csabáné Sarkadi Éva
„Köszönöm szépen, megkaptam ma a nagy csomagot. Előtte kipróbáltam a kicsit, bevált. Gerincsérvem van, fájdalmam jelentősen csökkent, köszönöm.”
Horváth Andrásné
„Sikertelen gerincműtét után után, rengeteg fájdalomcsillapítót szedek, megrendeltem 😊 és nagyon kellemes csalódás volt. Hűt, zsibbaszt, fájdalomcsillapító. Csak ajánlani tudom. 😊”
Pencz Netty
„Tegnap rendeltem meg, ma hozta is a GLS! Azonnal befújtam a fájó vállamat, gerincemet, térdemet. Másfél óra múlva elmúlt a fájdalmam! Nagyon jó!”
Fné Gabriella
„Három napja használom, nagyon fájtak a térdeim. Ma már csak éppen, hogy fáj. 😊 Nyugodt szívvel ajánlom!”
Kiss Ágnes
„Én a térdemre, vállamra, derekamra, nyakamra is kipróbáltam. A férjem a térdére, vállára próbálta ki. Neki is nagyon bejött!”
Bogdán Ferencné Margó
„A próba mintát a vállamra, könyékre, csuklóra, kézfejekre, ujjpercekre, térdre. A hatása nagyon jó. Nem kell fájdalomcsillapító, elég a Dolixir úgy tűnik napi 3x elég befújni, én beszoktam masszírozni. Ma jött meg a nagy csomag folytatom a használatát. Köszönöm😊Csak ajánlani tudom mindenkinek! 😊”
Jankovicsné Julika
„Most már kb 10 napja használom és valóban a fájdalmat csillapítja, amikor már nem kell este fájdalomcsillapítót bevenni már megérte. Bízom benne továbbra is.”
Ábrahám Mária
„Mindenkinek ajánlom, én csak egyszer fújtam be vele a térdem. El sem hittem, hogy ilyen gyorsan kifejtette a hatását. Én imádom, örülök nagyon neki, használni is fogom! Gyógyszer a kukában landolt részemről! 😊”
Bognár Vica
„Ma megkaptam a csomagot! A próbacsomag rendelés meggyőzött! Bevált és használni fogom. Ajánlottam a barátaimnak és ismerőseimnek! Ők is kipróbálják! Borzasztó fájdalommal és gyógyszerekkel éltem! Kiváló minőségű termék! Nem kell már fájdalommal élnem!”
Forgóné Inci

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!