Térdfájdalom: vásárlóink ezt üzenik Önnek

Több ezer vásárlónk osztotta már meg velünk a véleményét a Facebook hirdetéseink alatt hozzászólásban, illetve a NaturPrime-Dolixir Magyarország Facebook oldalon látogatói bejegyzésként. Itt kifejezetten azokat a visszajelzéseket olvashatja, melyek térdfájdalomban, térkopásban szenvedő vásárlóinktól érkezett.

„A térdemre használom mindkét terméket, protézisre várok, de olyan fájdalmaim vannak, hogy nem tudok menni. Együtt használom az Anestát és a Dolixirt. Nekem nagyon jók. Elfogadható életet tudok velük élni. Jó, hogy megtaláltam őket.”
Szolga Imréné - Székesfehérvár
„A Dolixir nekem is sokat segített a térdfájdalmaim csökkentésében. A 4. flakonnál tartok, napi 2-3 alkalommal használom.”
Pálné Baranyi Éva - Eger
„Tegnap kaptam meg, szuper jó. 2 éve fáj a térdem, mindenféle kenőcsöt-gyógyszert kipróbáltam, nem használt. Végre megtaláltam a Dolixirt, sokkal jobb a térdem.”
Horváth Ildikó - Nagykanizsa
„Valami csoda ez a spray. A térdem fáj, ha lépcsőzök. Na, ez elmúlik azonnal, ha fújok egy adagot rá. Kényelmesen tudok utazni azóta. Hamarosan rendelek nagy adagot, mert minden pénzt megér.”
Odalonu Mártha - Budapest
„Sok mindent kipróbáltam már, de a Dolixir bizonyult a legjobbnak a térdemre! Nekem bejött, elégedett vagyok, örülök hogy rátaláltam! Külön köszönöm a segítő készségüket amit tettek irányomban és kicserélték rá azt a terméket, amit tévedésből küldtek. Köszönöm NaturPrime, megkaptam a Dolixirt! ”
Dorogi Györgyné - Debrecen
„Nekem is a lányom rendelte meg a teszt terméket és a térdemre használom. Kerékpárral szoktam menni, és úgy vettem észre, hogy nem olyan merev a térdem, ahogy hajtom a kerékpárt könnyebben behajlik."
Futó Zoltánné Ida - Zalacsány
„Ma megérkezett a Dolixir spray, amit kipróbáltam. Már az első fújás után úgy tudtam fel- és lemenni 45 lépcsőfokon, hogy nem éreztem fájdalmat a térdeimben. Ez nagy dolog volt, mert amikor a futár meghozta, alig tudtam lebicegni hogy átvegyem. Örülök, hogy rátaláltam a hirdetésükre.”
Veresné Csizmadia Margit - Záhony
„Régóta használom és nagyon jó gerincre, térdre. Nem tudtam menni, és mióta fújom jobban eltudok indulni.”
Kiss Lászlóné - Berzek
„Én ma kaptam meg a 30 ml-est kipróbálni, egyszer délelőtt bekentem a térdem, és még most sem fáj - 14 óra van. Köszönöm.”
Barna Róza - Egercsehi
„Sziasztok én csak ajánlani tudom mindenkinek. Édesanyámnak már harmadjára rendelem. Nagyon hosszú ideje szedi a térdére a fájdalomcsillapítókat és nem szűnt meg a fájdalom, és mióta Dolixirrel fújjuk azóta megszűnt a fájdalom. Nagyon jó termék! 😊”
Klenics Anna - Serényfalva
„Bevásárlás után fáradtak voltak a lábaim és fájt, sajgott a két térdem. Mielőtt boltba megyek, egy órával előtte befújom a térdeimet. Bele is masszírozom. Így már nincs se fáradtság, se fájdalom, se sajgás. Mivel gyógyszert nem szedek, nekem rendkívül nagy segítséget jelent a Dolixir és az Anesta.”
Kunnerth Éva - Bezeréd
„Mi imádjuk, térdfájdalom, befagyott váll: sok embernek segített a környezetemben is. Pedig annyi mindent kipróbáltunk már. Ehhez is bizalmatlanul álltunk, de NEM BÁNTUK meg.”
Stoklász Bea - Tököl
„Már a 2. adagot hozta a futár. Nekem eddig csak ez volt ami igazán segített. Csak alkalmanként használom pár napig, és hónapokra elmulasztja a térdfájdalmaimat szinte teljesen. Köszönöm hogy én is megismerhettem és használhatom!”
Újj Judith - Szécsényfelfalu
„Tényleg jó! Én kb.1 hónapja kaptam kipróbálni, és nagyon jó, nekem a térdfájdalomra kell. Ha érzem, hogy szúró fájdalmam van, befújom és rövid időn belül elmúlik. Még gyalogolni is tudok vele. Fogok venni nagyobb kiszerelésben.”
Domokos Lászlóné - Vértesboglár
„Azt hittem nincs megoldás, a térdem mostanában nagyon fáj. Aztán eszembe jutott, hogy kaptam a fájó derekamra próba "csodaszert". Kipróbáltam a térdemre, csoda történt! Az iszonyatos fájdalom 2 nap múlva eltűnt! A derekamnál is éreztem hogy jobb a 20 éves gerinc fájdalom, de a térdemre nagyon jó. Köszönöm!”
Katusné Zsuzsanna - Homokmégy
„Három napja használom, nagyon fájtak a térdeim. Ma már csak éppen, hogy fáj. 😊 Nyugodt szívvel ajánlom!”
Kiss Ágnes - Zalaszentgrót
„Én a térdemre, vállamra, derekamra, nyakamra is kipróbáltam. A férjem a térdére, vállára próbálta ki. Neki is nagyon bejött!”
Bogdán Ferencné Margó - Taszár
„Mindenkinek ajánlom, én csak egyszer fújtam be vele a térdem. El sem hittem, hogy ilyen gyorsan kifejtette a hatását. Én imádom, örülök nagyon neki, használni is fogom! Gyógyszer a kukában landolt részemről! 😊”
Bognár Vica - Pápa
„Én a férjemnek rendeltem, nagyon fájtak a térdei. Elkezdte használni és napokon belül, boldogan vettük észre a jótékony hatását. Azóta már én is használtam, derék és nyakicsigolya fájdalomra. Hálás vagyok, hogy rátaláltam. Köszönjük a kedves felvilágosítást és a pontos szállításokat!”
Andersné Tóth Piroska - Martfű

Termékrendelés

  Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

  Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

  Válasszon kiszerelést!

  A megadott árak bruttó árak.

  Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

  Adatok

  Szállítási adatok

  Rendelés összesítő

  A megrendelt termék:

  Kérjük válasszon terméket

  Dolixir+Anesta teszt termék 2500 Ft, 75% kedvezménnyel (kiszerelés: 30-30ml, a termék értéke egyébként 9.800 Ft lenne)

  Dolixir (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Dolixir 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Anesta 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Anesta 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Anesta 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Dolixir 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Szállítási díj (bruttó)

  1.500 Ft

  A rendelés végösszege:

  Kérjük válasszon terméket

  4000 Ft

  6.400 Ft

  6.400 Ft

  7.500 Ft

  7.500 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  A-al megjelölt mezők kötelezők!


  Pénztár/Kosár