Újításunk az Anesta

Szem előtt tartva vásárlóink személyes visszajelzéseit szükségét éreztük, hogy a Dolixirt kiegészítsük egy másik termékkel. Alapos marketing kutatómunka és hosszú termékfejlesztés előzte meg az Anesta piaci bevezetését.

Számos visszajelzés érkezett vásárlóinktól arra vonatkozóan, hogy a Dolixir és az Anesta kombinált használata eredményesebb, mintha csak az egyik terméket használnák. 

Anesta spray természetes hatóanyagokkal a fájdalom ellen

Értékelés

Százalékos megoszlás

Válaszadók száma

1/5

4.80%

1 db

2/5

0%

0 db

3/5

4.80%

1 db

4/5

33.3%

7 db

5/5

57.1%

12 db

Összesen

100%

21 db

Mennyire elégedettek vásárlóink a termékkel?

Hírlevelünkben megkérdeztük ügyfeleinket, ki mennyire elégedett a termékünkkel. A válaszadóink átlagos értékelése 1-5-ös skálán 4,4.

Táblázatunk részletesen mutatja a vélemények százalékos megoszlását.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával 

Legnagyobb örömünkre a Dolixir és az Anesta is bekerültek a Magyar Természetgyógyász Szövetség által ajánlott termékek közé, melyeket a Szövetség weboldalán is feltüntet, mint kitüntetett joggal rendelkező termékcsalád. Ezt az elismerést ide kattintva Ön is bármikor vissza tudja ellenőrizni a weboldalukon.

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeinket az Olasz Egészségügyi Minisztérium ezért felelős szervezete is elismerte.

Dolixir és Anesta spray a Naturprimetól!

Ismerje meg a vásárlói visszajelzések alapján az Anesta használatában rejlő lehetőségeket!

Írhatnánk hosszú sorokat, de győzködés és ígéretek helyett beszéljenek a vásárlói vélemények és a média megjelenéseink.

Tudjon meg többet termékeinkről és vállalkozásunkról az alábbi kisfilmre kattintva:

Nem szeretne kockáztatni?

Célunk, hogy a lehető legbiztonságosabb vásárlást biztosítsuk az ügyfeleinknek. Ezért két kedvező megoldásból választhatnak azok, akik első alkalommal ismerkednek a termékeinkkel!

Vásárolja meg teszt termékeinket akár 75%-os kedvezménnyel az eredeti árhoz képest, vagy rendeljen bizalommal a 100 ml-es kiszerelésű termékeinkből 30 napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garanciával!

Kedvezményes tesztelési lehetőség!

Próbálja ki 30 ml-es teszt termékeinket! A kisebb kiszerelés ára kedvezőbb, és ez a mennyiség elegendő arra, hogy a saját bőrén is megtapasztalja, az Ön számára is segítséget nyújthatnak-e termékeink!

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 30 napon belül küldje vissza és mi visszafizetjük a termék árát kérdezősködés nélkül.

A 100 ml-es kiszerelésű termékeinkre 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk! 

(A 14 napos kötelező jogszabályi elálláson felül!)

Miért válasszuk az Anestát?

Miért válasszon minket?

Az Anesta vásárlóink tapasztalata szerint hatékony enyhíti a különböző ízületi és mozgásszervi panaszokat, fájdalmakat.

Az Anesta spray alkalmazása:

Permetezzen a készítményből naponta 3-5 alkalommal, majd gyengéden masszírozza be a bőrbe! Várjon 1-2 percet, amíg a spray teljesen felszívódik, majd hagyja, hogy a gyógynövények kifejtsék hatásukat! Kizárólag külsőleg alkalmazható, belsőleg nem ajánlott. A 100 ml-es termék használata kb. 450 fújásra elegendő.

Használható 3 éves kor felett. Várandós és szoptatós kismamáknak nem ajánljuk.

Hogyan használjam a két terméket egyszerre?

Először érdemes az Anestát a területre, nyílt sérülés esetén csak a környékére fújni. Nyílt sebbe nem kerülhet! Várjon kb. 5 percet, hogy az Anesta teljes mértékben felszívódjon, majd ezt követően alkalmazza a Dolixir-t!

Vásárlói visszajelzések alapján az alábbi problémák enyhítésére használható a Anesta:

Az Anestát használó vásárlóink
két nagy csoportra oszthatók:

1. krónikus, hosszabb ideje fennálló mozgásszervi panasszal küzdenek, a gyulladáscsökkentésre, kopásra használt készítmények fájdalomcsillapító hatása azonban általában csak később/számukra nem megfelelő mértékben érvényesül, és mielőbbi enyhülést keresnek a fájdalomra,

2.  akut problémával küzdenek (pl. idegbecsípődés, fogfájás, háztartási baleset, rovarcsípés, napégés), ahol erős, időnként elviselhetetlen fájdalomról számolnak be, ám nincs lehetőségük azonnal más segítséget kérni (pl. lumbágó esetén nem tudnak rögtön lábra állni, épp nyaralnak, hétvégén jelentkezik a probléma és időpontra várnak)

Meglepő tény lehet*, hogy a személyi sérülések nagy része otthonainkban történik. A statisztikák alapján ugyanis a balesetek közül első helyen szerepelnek a háztartási balesetek, megelőzve a közlekedési és a sportbaleseteket is.

*Forrás: KSH, 2017

Ilyen esetekben a sebkezelés mellett a legfontosabb a gyors fájdalomcsillapítás, ezért általában különböző alternatív, bevált „házi praktikákat” próbálnak ki. Viszont ezekkel az alternatív módszerekkel – visszajelzéseik alapján – az esetek többségében nem megfelelő a fájdalom enyhítése, a fájdalom csökkentésének mértéke. Gondoljunk csak egy hétvégén belobbanó fogra, ahol a fájdalomcsillapítást gyakran szegfűszeg rágásával próbálja megoldani a szenvedő, míg a következő nap nem tud fogorvoshoz menni.

A nagy fájdalommal járó, krónikus mozgásszervi panaszok régen inkább az idősebb korosztályt érintették, de a számítógépes- és mobiltelefonos munkavégzés, az egyenetlen terhelés, a mozgásszegény életmód vagy épp a helytelen terheléssel végzett edzések miatt már a fiatalabb generáció is egyre korábban tapasztal ízületi fájdalmat, gerinc- és derékfájdalmat. Az ún. monitornyak, a villogó képernyő kékfénye, valamint a mobiltelefon nyomkodása miatt túlerőltetett hüvelykujj már náluk is komoly deformitásokat idézhet elő a porckorongok és a kézízület állapotromlása miatt. Egyre többen és egyre fiatalabb életkorban találkoznak a migrénnel, Cluster-típusú fejfájással is.

Az Anesta spray hatóanyagai:

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Kipróbálná az Anesta természetes erejét?

Rendelje meg az Anesta spray-t 100%-os, 30 napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garancia mellett, vagy próbálja ki kombinált teszt termékcsomagunkat (30 ml Dolixir+30 ml Anesta) – csupán bruttó 2500 Ft-os áron!

Termékrendelés

  Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

  Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

  Válasszon kiszerelést!

  A megadott árak bruttó árak.

  Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

  Adatok

  Szállítási adatok

  Rendelés összesítő

  A megrendelt termék:

  Kérjük válasszon terméket

  Dolixir+Anesta teszt termék 2500 Ft, 75% kedvezménnyel (kiszerelés: 30-30ml, a termék értéke egyébként 9.800 Ft lenne)

  Dolixir (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Dolixir 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Anesta 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Anesta 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Anesta 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Dolixir 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Szállítási díj (bruttó)

  1.500 Ft

  A rendelés végösszege:

  Kérjük válasszon terméket

  4000 Ft

  6.400 Ft

  6.400 Ft

  7.500 Ft

  7.500 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  A-al megjelölt mezők kötelezők!


  Pénztár/Kosár