Mi az Anesta?

Folyamatosan szem előtt tartva vásárlóink személyes visszajelzéseit, szükségét éreztük, hogy a gyulladáscsökkentő Dolixirt kiegészítsük egy érzéstelenítő hatásmechanizmussal, aminek a célja nem a kiváltó ok megszüntetése, hanem a mielőbbi szabadulás a fájdalom kínzó erejétől.

Így született meg a kizárólag érzéstelenítő gyógynövényeket tartalmazó Anesta. Hosszú kutatómunka és szigorú tesztelés után alkottuk meg a gyógynövények különleges kombinációját. A Dolixir és az Anesta kombinált használata azok számára is megoldást kínál, akik több évtizedes, akár többszörös mozgásszervi fájdalommal élnek. Sőt még a fájdalomskála 4-10-es erősségű fájdalmaival élők mindennapjai is könnyebbé válhatnak.

A két termék rendszeres, kombinált használata ideális azoknak, akik a fájdalomcsillapítók, szteroidok helyett természetes megoldást keresnek.

Különös gondot fordítottunk arra, hogy az Anesta spray-formában legyen használható: a bőrön át történő használat lerövidíti a felszívódási időt, így akár perceken belül érezheti a fájdalomérzet csökkenését. Ráadásul nem okoz további gyomorproblémákat a szájon át szedett pirulákhoz képest.

Azonnali érzéstelenítés mellékhatások nélkül!

A Dolixir forgalmazásakor azt tapasztaltuk, hogy az ügyfeleinknek gyorsan segíthet a fájdalomcsillapításban és a gyulladáscsökkentésben. Rendszeres, intenzív használattal fokozatosan csökkenhet a fájdalom, a mozgási nehézség és növekedhet a mozgástartomány.

Viszont számos olyan krónikus megbetegedés jár nagyfokú fájdalommal, melyek esetében a Dolixir gyulladáscsökkentő hatása csak hosszabb használat után érvényesül. Ilyen kínzó fájdalmat okoz a többszörös porckorongsérv, az előrehaladott porckopás vagy akár a gerincműtétet követő/megelőző állapot.

Az erős fájdalom azonnali megszüntetésének érdekében fejlesztettük ki az Anesta spray-t, mely pár percen belül kifejti érzéstelenítő hatását. Erős fájdalmak esetén elsősorban a két termék, a Dolixir és az Anesta együttes használatát javasoljuk. Az Anesta pár percen belül kifejti gyors, erős érzéstelenítő hatását, mialatt a Dolixir a háttérben a kiváltó ok, a gyulladás csökkentésén dolgozik.

Ismerje meg a Dolixir és az Anesta kombinált használatában rejlő további lehetőségeket!

Milyen erős fájdalom esetén érdemes az Anestát is használni?

Ha a fájdalmat 1-10-es skálán mérjük:

1-3-as erősségű fájdalom esetén:

A Dolixir használata javasolt

4-10-es erősségű fájdalom esetén:

Már javasolt a Dolixir és az Anesta kombinált használata

Milyen hatás várható az érzéstelenítő hatóanyagoktól?

Az érzéstelenítő hatóanyagok célja az erős, heveny, akut fájdalom mielőbbi csillapítása. Célja elsősorban nem az, hogy gyulladáscsökkentő, oki kezelést nyújtson, hanem hogy a lehető leggyorsabban mérsékelje a fájdalomérzetet addig, amíg annak forrását is orvosolni tudjuk.

Az érzéstelenítő hatásmechanizmus leginkább a gyógyszeres, illetve a lidocain-alapú kezeléshez hasonlítható. A gyógyszeres fájdalomcsillapítás azon az elven alapul, hogy a fájdalomérzékelő receptorok kikapcsolásával átmenetileg megszűnik agyunkban a fájdalomérzet (addig, ameddig a gyógyszer hatóanyaga a szervezetből ki nem ürül). Ezt hívják gyógyszeres, tüneti kezelésnek.

Mivel a fájdalom kiváltó okát a gyulladást nem kezeli, így amint elmúlik az érzéstelenítő hatás, rögtön újra fellángol a kínzó fájdalom. Ez vezet oda, hogy 3-4 óránként ismét fájdalomcsillapító gyógyszer bevételére kényszerülünk, tovább terhelve ezzel májunkat és emésztőrendszerünket újabb és újabb mesterséges vegyi anyagokkal.

Ismerős a helyzet, hogy fogfájásra ébred, de időpontot csak pár nappal később kap a fogorvoshoz? Az Anesta segít átvészelni a rendkívül fájdalmas órákat, esetleg napokat anélkül, hogy mesterséges fájdalomcsillapítókat kellene alkalmazni.

Biztosan váltott már ki Ön is a patikában piros dobozos lidocain spray-t, és próbálta érzésteleníteni a nyilalló fogfájdalmát, és biztosan Ön is érezte az érzéstelenítés hatását, ahogyan piszkálja a nyelvével vagy a fogaival a területet, ami teljesen érzéketlenné vált. Így lehet elképzelni az Anesta érzéstelenítő hatását is. 

ANESTA: A TERMÉSZET LIDOCAINJA!

Hasonló elven működik az Anesta három különbséggel: teljesen természetes hatóanyagtartalmú, nincs mellékhatása, nem vezet további emésztőrendszeri problémákhoz.

A kezdetekkor a Dolixir fejlesztésekor azokra a neurológiai és mozgásszervi megbetegedések megoldására koncentráltunk, melyekben közös vonás, hogy a háttérben a leggyakrabban gyulladás húzódik meg, a mindennapos tünetek pedig állandó fájdalmat okoznak. Így született meg a leghatékonyabb és legnépszerűbb termékünk a Dolixir spray. A Dolixir elsődlegesen gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaz, így a gyulladás visszahúzódásával párhuzamosan érezteti fájdalomcsillapító hatását.

A Dolixir 14 hatóanyaga hatásmechanizmusuk alapján két fő csoportra osztható: Az első 12 hatóanyag a gyulladáscsökkentésért és a fájdalomcsillapításért felelős. A további két hatóanyag, az MSM és a kollagén a porcok között lévő kocsonyás réteg regenerációjában segíthet. Ennek eredményeképpen csökkenhet az ízületi merevség, a mozgási nehézség, és növekedhet a mozgástartomány.

Mi a különbség a Dolixir és az Anesta között?

Kétféle típusú fájdalomcsillapítás létezik: a gyulladáscsökkentésből eredő fájdalomcsillapítás, valamint az érzéstelenítő fájdalomcsillapítás.

A Dolixir spray-t elsősorban gyulladáscsökkentésre, valamint a gyulladások következtében fellépő fájdalom enyhítésére ajánljuk. Fő ereje a gyulladáscsökkentő hatóanyagokban rejlik, ezért hatása tartós, a fájdalomcsillapító hatása a gyulladáscsökkentéssel párhuzamosan indul. Leginkább neurológiai és mozgásszervi panaszok rendszeres kezelésére ideális.

Az érzéstelenítő fájdalomcsillapítás elsődleges célja a kínzó fájdalom mielőbbi csökkentése, nem a kiváltó ok megszüntetése. Az Anesta spray érzéstelenítő hatása azonnali segítség lehet: nagyon erős, kínzó fájdalmak, régóta fennálló akut problémák, tartós fizikai behatás, háztartási balesetek esetén, törés, rovarcsípés, napégés során. Egyszóval minden helyzetben, amikor egyébként is fájdalomcsillapítóhoz nyúlna, csak épp az Anesta semmilyen mesterséges vegyi anyagot nem tartalmaz.

Hatás

Anesta

Dolixir

Azonnali érzéstelenítés

Hosszútávú gyulladáscsökkentés

A fájdalom oki kezelése 

100%-ban természetes hatóanyagtartalom

Segítheti a porcok kocsonyás anyagának regenerációját

Gyors felszívódás

Mozgástartomány növekedés

Ízületi merevség csökkentése

„Kattogó ízület” kezelése

Mellékhatások

Hogyan tudom erősíteni a Dolixir hatását az Anestával?

A Dolixir gyulladácsökkentő erejéből adódóan azonnal meg tudja kezdeni a probléma gyulladáscsökkentő, oki kezelését, és ezzel párhuzamosan a fájdalom csillapítását is. Mellette az Anesta perceken belül azonnali segítséget nyújt, még az olyan esetekben is, ahol 7-es vagy akár 10-es szintű fájdalomérzetet tapasztal.

A két termék kombinált kezelésével dupla hatás érhető el:
INDÍTSA EL AZONNAL a regeneráció és az érzéstelenítés folyamatát egyszerre!

Ha egy rossz mozdulat következtében „becsípődik” a derék és felállni sem tudunk, akkor az Anesta remek megoldás a kínok azonnali, erős csökkentésére. Hosszú távon azonban a becsípődött ideg által fellépő gyulladás visszahúzódása fogja csak megszüntetni a fájdalom forrását — így krónikus mozgásszervi panaszok esetén a Dolixir és az Anesta kombinált használatát szoktuk javasolni.

Ha alkalmi fejfájásra, időszakos gyulladásra (pl. megerőltetés következtében jelentkező ínhüvelygyulladás) vagy ízületi problémára alkalmazza a Dolixir-t, akkor sok esetben már ez a fájdalomcsillapító hatás is elegendő lehet ahhoz, hogy sokkal könnyebbnek érezze az életet!

De ha több évtizede fennálló, többszörös problémával kell együtt élnie, akkor a két termék kombinált használatával pillanatokon belül enyhül az erős fájdalom-mialatt „a háttérben” a Dolixir a tartós gyulladáscsökkentésen munkálkodik.

Hogyan használjam a két terméket egyszerre?

Először érdemes az Anestát a fájdalmas területre vagy -a sérülés típusától függően (pl. törés) – annak környékére fújni. Várjon kb. 5 percet, hogy az Anesta teljes mértékben felszívódjon, majd ezt követően alkalmazza a Dolixir-t! Így először az Anesta érzéstelenítése érvényesül, majd utána a Dolixir hosszú távú gyulladáscsökkentő, oki kezelő hatása.

A Dolixir és az Anesta kontra a fájdalomcsillapítók mellékhatása

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓK:

ANESTA ÉS DOLIXIR SPRAY:

AZAZ NULLA

Kortól-nemtől függetlenül bárki használhatja!

Ráadásul más céggel szemben mi a termékeinkre 100%-os elégedettségi- és visszavásárlási garanciát vállalunk!

Az Anesta spray hatóanyagai:

Az Anesta spray alkalmazása:

Permetezzen naponta 3-5 alkalommal a fájdalmas területre, majd gyengéden masszírozza be! Várjon 1-2 percet, amíg a spray teljesen felszívódik, majd élvezze újra a fájdalommentes időszakot! Kizárólag külsőleg alkalmazható, belsőleg nem ajánlott.

Használható 3 éves kor felett. Várandós és szoptatós kismamáknak nem ajánljuk. 

A Dolixir és az Anesta spray kombinált használata azonnali fájdalomcsillapítást és oki kezelést is jelent az alábbi esetekben:

Panasz

Anesta

Krónikus gerincfájdalom

Gerincsérv

Krónikus derékfájdalom

Napok óta tartó idegzsába, lumbágó

Hirtelen, rossz mozdulat okozta idegbecsípődés

Krónikus térdfájdalom

Beszűkült mozgástartomány

Ízületi merevség

„Kattogó ízületek”

Ínszalag problémák

Ficam

Zúzódás

Égési sérülés

Törés (zárt baleseti sérülés)

Fogfájás

Menstruációs görcsök

Migrén

Napszúrás

Napégés

Rovarcsípés

Segítheti a porcok kocsonyás anyagának regenerációját

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Küzdje le a fájdalmait a Dolixir és az Anesta kettős erejével!

Rendelje meg mindkét termékünket 100%-os, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett!

Termékrendelés

Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

A megadott árak bruttó árak.

Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

Számlázási adatok

+36
Helyes formátum: +36 709884433
Megrendelést követően kérjük ellenőrizze a spam mappát is az automatikus visszaigazoló üzenetért.

Szállítási adatok

1.500 Ft

Válasszon kiszerelést!

Pénztár/Kosár

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!