Gerinc- és derékfájdalom: vásárlóink ezt üzenik Önnek

Több ezer vásárlónk osztotta már meg velünk a véleményét a Facebook hirdetéseink alatt hozzászólásban, illetve a NaturPrime-Dolixir Magyarország Facebook oldalon látogatói bejegyzésként. Itt kifejezetten azokat a visszajelzéseket olvashatja, melyek lumbágóval, porckorongsérvvel, meszesedéssel, egyéb derék- és gerincfájdalomban szenvedő vásárlóinktól érkezett.

Kipróbáltam mindkettőt, már a nagy termékeket használom. Autoimmun ízületi gyulladásaim vannak megspékelve gerincsérvvel és kiszakadt gerincsérvvel. A tramadolos fájdalomcsillapítók se használnak. Hihetetlen számomra, hogy az Anesta használata után hosszú órákig szinte teljesen fájdalommentes. Ajánlani tudom mindenkinek, aki krónikus fájdalommal küzd.”
Révészné Magyar Mónika - Kemecse
„Két napja kaptam meg a terméket. Hálásan köszönöm! Csak ajánlani tudom, én szinte már az első használat után éreztem hatását, a derékfájdalmam csökkent, mozgásom szabadabb lett. Nagyon szeretem!”
Horváth Ica - Budapest
„Évtizedek óta vannak krónikus fájdalmaim gerincsérv, idegi- és ízületi gyulladások miatt. Az Anesta és a Dolixir az első olyan TERMÉSZETES hatóanyagú szer, aminek a használata után határozottan jobban érzem magam. Enyhül a fájdalom, felszabadultabban tudok mozogni, és ez hatalmas minőségi javulást jelent!”
Felegyiné Béres Gabriella - Sárospatak
„November végén műtöttek a gerincemmel, de a műtét sajnos nem sikerült. Ezért adtam magamnak egy esélyt, mert ez a gerincbetegség kibírhatatlan fájdalommal jár. Használtam már egy ideje mindenféle krémeket, de eredménytelenül, így feladtam. Aztán találtam rá az Anestára, ez igazán jó! Nem azt mondom hogy meggyógyultam, de elviselhető a fájdalmam, pedig még csak két napja használom. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki ilyen fájdalmat érez.”
Rózsa Miklósné - Vásárosnamény
Két napja használom a Dolixir készítményüket, ez maga a CSODA. Még ilyen hatékony készítménnyel soha életemben nem találkoztam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a hatékony gyógymódra, mert amit eddig használtam és az orvosok ajánlottak, semmit nem segített. Ennél a készítménynél a hatás 15-20 perc múlva kezdődik. Nulla fájdalom, a fájdalommentesség kb.12 órán keresztül tart. Nekem derékproblémáim vannak, csigolya elmozdulással. Én Szlovákiából írok, nálunk ilyen hatékony készítmény egyáltalán nem létezik. Ajánlom is a környezetemben minden ismerősnek, akinek ilyen problémái vannak. A családom sem akarja elhinni ezt a hirtelen javulást. Ezt a csodát, a Dolixir használata után közvetlen.
Zubriczky Szilvia - Szlovákia
„Porckorongsérvem, van 3 is. Sokkal könnyebb az életem, mióta a Dolixirt használom. Próbáltam krémeket, gyógyszereket elenyésző sikerrel, de ez a spray bevált, pedig alapvetően bizalmatlan vagyok a reklámozott dolgokkal. Megjártam már párszor más termékekkel. Ajánlom kipróbálásra mindenkinek, akinek az életét megnehezíti a fájdalom.”
Bartáné Mariann - Polgár
„Én négy hónapja használom nyaki porckorong sérvre. Azóta nem kell gyógyszert szednem, pedig igen erős fájdalmaim voltak! Igaz, én Anestát is használok mellé! ”
Moratti Irén - Heves
„Ma megkaptam és kipróbáltam a deréktájon, mert mindig nagyon fájt. Sőt, a jobb csípőm is. Befújtam vele és elmúlt a fájdalom. Végre egy fájdalom nélküli nap!”
Urbán Rozália - Kiskunfélegyháza
„Én is rendeltem teszt terméket, sajnos évek óta derékfájós vagyok, ha mosogatok is, meg kellett állnom néha, hogy egy kicsit begörnyedjek, mert nem bírtam tartani magam. Őszintén elmondhatom, hogy ez egy csodaszer, és hála annak, aki ezt kitalálta, azóta nem fáj a derekam. Köszönöm!”
Gáspár Tiborné - Dánszentmiklós
„Elég sok problémával küzdök, gerincsérvtől az ízületi gyulladásig. Éjszakákat nem aludtam a fájdalomtól. A gyerekeim megleptek, először a teszt adaggal és mivel használt, rendeltek belőle. Én általában szkeptikus vagyok, de csodák csodája, valóban használ. Nem csak a bekenés után szinte azonnal, hanem tartósan enyhíti a fájdalmaimat. Azóta általában jól alszom. Köszönöm!”
Matics Ildikó - Csepreg
„Nagyon örülök hogy megrendeltem, elmúltak azok a fájdalmaim a gerincemben, amelyektől alig álltam a lábaimon. Nem vagyok elég kitartó. Egy ideje nem használom, de bírom a kerti munkát, a nagytakarítást, befőzést, aminek még jobban örülök, hogy a férjem térde nem fáj azóta, amióta használja a Dolixirt. Már a műtéten gondolkodtunk. Köszönjük szépen!”
Szikszai Kati - Nagykozár
„Én azért rendeltem mert már mindent kipróbáltam, fürdő kezelés segített, de sajnos nem tartott sokáig. A lumbáris szakaszon, egy szép kis esés után ami 3 éve volt májusban, kijött egy brutális derékfájás. Majd CT. Egy letört csontdarab becsontosodott, és ettől fáj a derekam minden áldott nap. Aztán jött ez a termék, azóta nem szedek gyógyszert. Most még a teszt terméket használom, mikor befújom 20 perc után csillapodik a fájdalom. Az alap fájdalom megvan, de legalább nem nyilallik stb… Remélem rendszeres használat után a derékfájás is elmúlik. Nagyon bízom benne! Jó egészséget kívánok mindenkinek aki használja!”
Czeglédi Irma - Hajdúszoboszló
„Két hete rendeltem meg, azóta fújom a derekamra, alig tudtam mozdulni, megfordulni az ágyon, most van az, hogy éppen csak érzékelem a fájdalmat. Naponta kétszer használom, de első napokban négyszer is fújtam, hozzá kell tennem, hogy semmi más gyógyszert nem vettem be a gyógyszerallergiám miatt, csak azért írtam le hogy ha nem használ egy hétig, akkor sem kell abbahagyni, én is majdnem feladtam.”
Szikszai Kati - Nagykozár
„Köszönöm szépen megkaptam a teszt terméket, olyan kibírhatatlan gerincfájdalmaim voltak egyik nap, hogy majdnem beleájultam..(szokásos) Eszembe jutott a teszt termék. Befújtam és láss csodát, nagyon gyorsan használt, úgy, hogy lábra is tudtam állni. Még egyszer köszönöm szépen! Igazán jó termék!”
Czipár Anikó - Érd
„Sziasztok! Ma kaptam meg a termék mintát, ami nagyon gyorsan ideért. Fürdés után befújtam az egész gerincem, mivel ’S’ alakú gerincferdülésem van és pokoli fájdalmakkal élek 6 éve. A befújás után közvetlen égető melegség járja át a gerincem, ami úgy tudom a jó hatás miatt érezhető. A fájdalmat abszolút nem érzem 😊 Köszönöm, remélem a további napokban mindig így fogom érezni.”
Komáromi Erzsébet - Győr
„Minden gerincfájdalommal küzdő társamnak ajánlom mindkét terméket, mert megbízhatóak, és a leírtaknak megfelelő hatást biztosítanak. A két terméknek (Anesta és Dolixir) köszönhetően vissza tudtam menni dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy továbbra is használni fogom őket.”
Vavrik Tibor - Tata
„Én a lányomtól kaptam a Dolixirt az Anestával együtt. A gerincproblémámat, ami kegyetlen fájdalommal jár, azt oldotta meg. Nincs fájdalomcsillapító, ami használna, és hosszú ideig tud kísérni a fájdalom. Ez a két termék együtt három nap alatt oldotta meg a problémámat. Nagyon hálás vagyok érte!”
Szalai Mariann - Szolnok
„Gerincműtét után, fél éve használom a termékeket. Nagyon elégedett vagyok. Az Anesta és a Dolixir egymás hatását erősítik. Köszönöm😊!”
Kósa Nagy Ildikó - Debrecen
„A Dolixir-rel nagyon meg vagyok elégedve. Már több terméket kipróbáltam, de mind közül ez bizonyult a legjobbnak. Súlyos gerincproblémáim vannak, csípőprotézis – ami a csere után kétszer kifordult, a másikkal pedig cserére várok, a csípőlapáton is ciszták vannak. Sorolhatnám még, a lényeg az, hogy segít a fájdalmat csökkenteni igaz, naponta többször használom. Nagyon örülök neki, hogy gyógynövényeket tartalmaz, továbbra is használni fogom. Nagyon örülök, hogy kipróbáltam, mert nem bíztam benne, féltem, hogy felesleges pénzkidobás lesz ismét. De nem így lett, csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek fájdalmai vannak!”
Meszlényi Jánosné - Nagymányok
„Kezdeném azzal, hogy az elmúlt 30 év alatt sok-sok terméket kipróbáltam gerinc, lumbágó problémára. Elolvastam ezt a hirdetést, illetve egy pár kommentet és úgy döntöttem, megrendelem a teszt csomagot. Első alkalom: este 2 fújás a fájós részre és nem akartam elhinni, mire felocsúdtam azt vettem észre, nem is érzem, hogy "van" derekam. Ez valami csodálatos érzés volt, hogy mindennemű gyógyszer nélkül megszűnt a fájdalom. Azóta is csak akkor használom, ha fájdalmat érzek és a hatás változatlanul pozitívan jelentkezik. Ezek szerint "vannak még csodák". Tudom, nem a csodának köszönhető ez a fájdalommentesítés, hanem a Dolixirnek. Hálásan köszönöm, hogy megismerhettem. A saját tapasztalatom alapján már a férjem is használja fájós vállízületekre, s nála is teljesen bevált. Köszönöm ezt a kiváló terméket, és aki nem bízik még benne, vannak kételyei, ajánlom, hogy legalább a tesztcsomag megrendelésével próbálja ki.”
Kovácsné Szabó Mária - Székesfehérvár
„Én megrendeltem a teszt adagot. A párom a gerincfájdalmaira használja. Az a tapasztalatunk, hogy valóban nagyon jó, kevésbé fáj neki mint előtte. Mindenkinek ajánlom kipróbálni, nem fog csalódni! Nekem például a fejfájásomat is megszüntette tök hamar. Arra jutottunk, hogy rendelünk nagy kiszerelést.”
Aszalós Éva - Vál
„Nagyon szuper spray, gerinctöréssel szenvedtem, még most sem gyógyultam meg teljesen, de ez nagyon jó rá. Naponta 2-3-alkalommal fújok a fájós részre, és megszünteti órákra az erős fájást. Örülök hogy rátaláltam!”
Mozga Imréné - Kisvárda
„Nagyon szépen köszönöm, megérkezett pénteken, de hétfőn már rendeltem is a nagyobbat! Szuper termék, jó a férjem gerincsérvére és nekem a két térdemre is! Mindenkinek csak ajánlani tudom, én már a családnak is ajánlottam!”
Ottó Ferencné Klára - Pécel
„Nagyon hatásos minden izom-, ízületi-, nyaki-, gerinc,- csípő-, térdfájdalmakra, én is használom amikor szükséges, szuper jó.”
Szőlősiné Kiss Natália - Szeged
„Először próbáltam ki egy termékmintát (30 ml). Több volt a szkepticizmus bennem mint a hit. Erős gerincfájdalmakra rendeltem. Először befújtam, semmi különbséget nem tapasztaltam félóráig, aztán láss csodát, elmúlt a fájdalom. Csak ajánlani tudom. Nagyon jó.”
Kovács Roxána Szeréna - Szolnok
„Nagyon jó, már a harmadik nap után tudtam tornázni. Elég nehéz gyakorlatokat, mint pl. fekvőtámasz, hasgyakorlatok stb. Pedig csak egy alkalommal fújtam be a derekamat, és elmondom, minden délelőttömet sírva töltöttem a fájdalomtól, csak köszönni tudom annak, aki ezt forgalmazza!”
Hegyi Veronika - Máriahalom
„Nekem sokat segített a derékfájdalmamon, iszonyat szenvedtem 3-4 hete már. A tapaszok és a krémek szinte semmit nem értek. Megrendeltem ezt a terméket, fújtam első nap 4x, másnap 3x, harmadnap 1x. Szinte teljesen elmúlt a fájdalom, pedig kissé hitetlen voltam a termék kapcsán, de nagyon jó!”
Balaskóné Pindzsuja Anita - Budapest
„Nekem a nagynéném ajánlotta, és adott egy keveset belőle, hogy próbáljam ki. Akkor már az elviselhetetlenségig fokozódott a derékfájdalom, mindenféle krémet kipróbáltam, semmi sem használt. Ez a szer tényleg egy csoda! Örülök, hogy rátaláltunk. 😊 Akinek csak tudom ajánlom!”
Hüttner Anikó - Érd
„Köszönöm szépen, megkaptam ma a nagy csomagot. Előtte kipróbáltam a kicsit, bevált. Gerincsérvem van, fájdalmam jelentősen csökkent, köszönöm.”
Horváth Andrásné - Encs
„Sikertelen gerincműtét után után, rengeteg fájdalomcsillapítót szedek, megrendeltem 😊 és nagyon kellemes csalódás volt. Hűt, zsibbaszt, fájdalomcsillapító. Csak ajánlani tudom. 😊”
Pencz Netty - Szank
„Nekem a párom rendelte meg. Nyaki csigolya sérvem van, fájdalomcsillapítókon éltem, de mióta ezt a készítményt használom sokkal jobban érzem magamat! Mindenkinek ajánlom! Van még kiút gyógyszer nélkül is!”
Kucsma Attiláné - Edelény
„Csak ajánlani tudom, egy nap elég volt, hogy bizonyítson! Megrendeltem a nagyobb a kiszerelést! Kipróbáltam a tesómon, a férjem gerincfájdalmaira. Én a szalagszakadásos térdemre, a megerőltetett másik lábamra! Ez a szer egy csoda! Hát köszönjük!” 😊
Papp Jánosné Hegyi Erika - Mezőtúr

Termékrendelés

  Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

  Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

  Válasszon kiszerelést!

  A megadott árak bruttó árak.

  Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

  Adatok

  Szállítási adatok

  Rendelés összesítő

  A megrendelt termék:

  Kérjük válasszon terméket

  Dolixir+Anesta teszt termék 2500 Ft, 75% kedvezménnyel (kiszerelés: 30-30ml, a termék értéke egyébként 9.800 Ft lenne)

  Dolixir (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Dolixir 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Anesta 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Anesta 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Anesta 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Dolixir 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Szállítási díj (bruttó)

  1.500 Ft

  A rendelés végösszege:

  Kérjük válasszon terméket

  4000 Ft

  6.400 Ft

  6.400 Ft

  7.500 Ft

  7.500 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  A-al megjelölt mezők kötelezők!


  Pénztár/Kosár