Hányinger és fényérzékenység? Semmi zaj, csak sötétített szoba? Akkor Ön is jól ismeri a migrénes fejfájást!

Egyedülálló, 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

A 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó Dolixir spray segít az ízületi- és mozgásszervi panaszok leküzdésében!

Válassza Ön is a fájdalommentes életet és rendeljen most: ha 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Ebben a neurológiai betegségben a népesség 10%-a szenved. Nőknél háromszor gyakoribb az előfordulási arány, mint férfiaknál. A fájdalom tipikusan visszatérő, lüktető, féloldalas, és rohamszerűen jelentkezik.

A migrénes fejfájás sajnos mai napig rejtély az orvostudomány számára. A kutatók azonosítottak néhány lehetséges okot, ám végleges magyarázattal még nem tudnak szolgálni.

Az viszont bizonyos, hogy az agy vérellátó rendszerében vagy az érrendszerben fellépő szabálytalanságok is migrént okozhatnak. Így keringési rendszerünk általános erősítése mellett érdemes fokozottan ügyelni a nyaki csigolyák meszesedésére is.

A mozgásszervi panaszok közül a gerinc felső szakaszán, a nyaki részen elmeszesedő csigolyák ugyanis jelentősen szűkíthetik az ereket, így csökkentve az agy vérellátását.

Önnek is ismerős, hogy

A Dolixir fejlesztői ismerik a migrénes fejfájás minden típusát. Azt is, ami hideg- vagy melegfront hatására lép fel, de azt is, ami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag jelentkezik.

Fejfájás, migrén – nem kell, hogy rendszeresen gúzsba kösse a fájdalom egy teljes napra!
Ismerje meg a Dolixir spray-t, mely a világon egyedülálló gyorsasággal és természetesen kezeli a fájdalmat!
Túl szép, hogy igaz legyen?
Megértjük kétségeit.

A hatásában annyira biztosak vagyunk, hogy amennyiben Ön 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Miben más a Dolixir spray
a reklámokból ismert készítményekhez képest?
DE MI VAN, HA EZEK MÉG EGY HOZZÁÉRTŐ NEUROLÓGUS, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ ESETÉBEN IS CSAK ÁTMENETI ENYHÜLÉST HOZNAK?

Véletlenül sem állítjuk azt, hogy a fenti megoldások helytelenek lennének. Csupán saját – és visszatérő vásárlóink tapasztalatára alapozva azt, hogy míg egy migrénes beteg akár havonta 15 napot szenved végig (ideális esetben otthon és nem a munkahelyén) hányingerrel, elképesztő fejfájással és rosszulléttel, addig a hagyományos fájdalomcsillapító tabletták és a szájhagyomány útján terjedő házi praktikák nem minden esetben jelentenek segítséget.

Nem állítjuk, hogy a Dolixir spray használata után megszűnik minden olyan esetleges fizikai vagy lelki probléma és stresszhatás, ami a migrénrohamok lehetséges kiváltó okai közt szerepel.

Amit viszont biztonsággal, rendszeres és előírásszerű alkalmazás mellett történő, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett állítunk: a fájdalom oly mértékben csökkenthető, hogy ismét élvezheti a hétköznapok örömét!

A Dolixir spray segítségével ugyanis kiszabadulhat a fájdalom ördögi köréből és újra teljes értékű, egészséges életet élhet! 

„Ha ennyire célzottan, egy adott problémára fókuszáltak, akkor hogyan segíthet a termék fejfájás és migrénroham esetén is?”

A válasz egyszerű. Valamennyi fejfájás és migrénes roham oka más, a fájdalom ördögi köre viszont minden esetben ugyanaz:

Kételkedik? Ne feledje: ha 30 napos rendeltetésszerű használat után sem tapasztal változást, a teljes vételárat visszatérítjük az Ön számára!

Miért ennyire népszerűek a termékeink?

Több mint 120.000 db nagy kiszerelésű termékrendelés

10.000+ telefonhívást kezelünk naponta

Első tesztcsomagunkat beszerzési áron kínáljuk

A megrendelések összege
1,5 milliárd Ft felett

Több mint 78.000 db teszt termék rendelés

Magyar cég, magyar fejlesztés és gyártás

Biztonságos szállítás, értintésmentes kézbesítés

Kedvezményes tesztelés a kategóriánkban egyedül nálunk

100%-os elégedettségi/
pénzvisszafizetési garancia

Minden beérkezett megkeresést aznap lezárunk

Mit mondanak rólunk a vásárlók?

Több éve migrénes fejfájással küszködtem. Számtalan alkalommal jártam kivizsgáláson, amit az orvosok adtak gyógyszert, semmilyen hatással nem volt rám. A fájdalom minden alkalommal elviselhetetlen volt számomra és nagyon megnehezítette a napjaimat. Dolixirt elkezdtem használni és már az első alkalommal elviselhetővé tette a fájdalmat. Rendszeres használattal elértem azt, hogy már elő sem jön a fájdalom. Jó szívvel tudom a Dolixirt ajánlani mindenkinek. 

Nagy Erika, 34 éves

A Dolixir spray egyedülálló ereje, hogy:

Testünkben minden probléma összefügg a gerinc, az izomzat, az idegpályák és nyaki csigolyák állapotával, működésével. Épp ezért még az enyhébb-erősebb fejfájás, de a migrénroham esetén is kiemelt figyelmet kell fordítanunk a csigolyáinkra. A helytelen tartás, a mozgáshiány ugyanis tovább terheli a nyaki csigolyáinkat, ereinket pedig szűkíti.

Tudta?

A nyaki csigolyák nem rendelkeznek vérellátással, így a vérből nem jutnak tápanyaghoz, csak a környező szövetekből tudnak építkezni. A Dolixir spray hatóanyagai egyszerre gondoskodnak a szövetek, ízületek „táplálásáról”, valamint a gyulladás és a fájdalom csökkentéséről.

A Dolixir spray használata

Naponta 3-5 alkalommal permetezze a fájó testrészt borító bőrfelületre, majd gyengéden masszírozza be! A 100 ml-es termék használata kb. 450 fújásra elegendő.

A Dolixir spray hatóanyagai:

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Kipróbálná a fájdalommentes életet?

Rendelje meg a Dolixir sprayt 100%-os, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett!

Termékrendelés

Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

A megadott árak bruttó árak.

Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

Számlázási adatok

+36
Helyes formátum: +36 709884433
Megrendelést követően kérjük ellenőrizze a spam mappát is az automatikus visszaigazoló üzenetért.

Szállítási adatok

1.500 Ft

Válasszon kiszerelést!

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!