100%-os elégedettségi garancia!

A terméket a törvényben szabályozott 14 napos elállási jog mellett (részleteket lsd. Elállási jog) visszavesszük. Cégünk továbbá extra napokkal biztosítja a pénzvisszafizetési garanciát, hogy kockázatmentessé tegyük a vásárlást és a hatásosság ellenőrzését Megrendelőink számára.

Vásárlóink számára tehát 30 napos visszaküldési határidővel lehetőséget biztosítunk arra, hogy a már felbontott, megkezdett, részben vagy teljesen kiürült flakon vételárát megtérítsük, amennyiben elégedetlen termékünkkel. A 30 napon belül történő visszaküldés esetén biztosított vételár visszafizetés kizárólag a normál, 100 ml-es termékekre vonatkozik, a 30 ml-es teszt termékekre csak a törvényileg előírt 14 napos elállási jogot tudjuk biztosítani.

Amennyiben 30 napon belül visszaküldi a terméket, annak vételárát teljes egészében megtérítjük, ám a visszaküldés díja ez esetben is a Megrendelőt terheli!

Amennyiben 30 napon belül szeretne élni a visszaküldés lehetőségével kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, akik készséggel tájékoztatják a 30 napon belül történő visszaküldés esetleges feltételeiről, a visszaküldés pontos címéről, valamint a vételár megtérítésének módjáról.

Budapest, 2024.05.28.