Ízületi problémáktól szenved? Megviselik a frontok, dagad a térde, sajog a válla?

Egyedülálló, 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

A 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó Dolixir spray segít az ízületi- és mozgásszervi panaszok leküzdésében!

Válassza Ön is a fájdalommentes életet és rendeljen most: ha 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Az emberek 65%-ának alakul ki váll-, könyök-, boka-, térdízületi- vagy csípőízületi fájdalma élete során, melynek hátterében leggyakrabban az ízületi nyáktömlők gyulladása áll.

Mivel a nyáktömlők környékén a lágyrészek (izmok, ínak, szalagok, nyáktömlő) nagyon szorosan helyezkednek el egymás mellett egészen kicsi területen, az itt keletkező gyulladás további okozója is lehet más ízületekben is jelentkező megbetegedéseknek.

A kor előrehaladtával a hagyományos orvoslás azonban két megoldást tud csak nyújtani: rendszeres-és időnként fájdalmas injekció-kúrát közvetlenül az ízületbe (pl. a térdkalácsba) fecskendezve, vagy műtéti eljárás útján behelyezett protézist, csavarozást.

Az injekciós megoldások azonban nem a kiváltó okot szüntetik meg, így a hatásuk csak ideig-óráig tart, miközben a műtéti eljárások utáni regeneráció hosszú hónapokat vehet igénybe.

Intsen örök búcsút a fájdalomnak és élvezze a fájdalommentes mozgás örömét!
Az életkor nem kell hogy egyet jelentsen a fájdalommal!
Ismerje meg a Dolixir spray-t, mely kivételes gyorsasággal és természetesen kezeli a fájdalmat!
Túl szép, hogy igaz legyen?
Megértjük kétségeit.

A hatásában annyira biztosak vagyunk, hogy amennyiben Ön 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Miben más a Dolixir spray
a reklámokból ismert készítményekhez képest?
DE MI VAN, HA EZEK MÉG EGY HOZZÁÉRTŐ REUMATOLÓGUS, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ VAGY JÓGAMESTER KEZELÉSE ESETÉBEN IS CSAK ÁTMENETI ENYHÜLÉST HOZNAK?

Véletlenül sem állítjuk azt, hogy a fenti megoldások helytelenek lennének. Csupán saját – és visszatérő vásárlóink tapasztalatára alapozva azt, hogy egy már sérülésekkel és fájdalmakkal küzdő ember számára nem jelentenek hosszú távú megoldást. 

Nem is várható el, hogy a 40-50 év alatt kialakult mozgásszervi problémák egyetlen gyógyszertől vagy terápiától elmúljanak.

Amit viszont biztonsággal, rendszeres és előírásszerű alkalmazás mellett történő, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett állítunk: a fájdalom oly mértékben csökkenthető, hogy ismét élvezheti a hétköznapok örömét!

A Dolixir spray segítségével ugyanis kiszabadulhat „a fájdalom köréből” és újra teljes értékű, egészséges életet élet! 

„Ha ennyire célzottan, egy adott problémára fókuszáltak,
akkor hogyan segíthet ugyanaz a termék térdízületi és vállprobléma esetén is?”

A válasz egyszerű. Valamennyi ízületi probléma és annak oka is más, az úgynevezett „fájdalom köre” viszont minden esetben ugyanaz:

Kételkedik? Ne feledje: ha 30 napos rendeltetésszerű használat után sem tapasztal változást, a teljes vételárat visszatérítjük az Ön számára!

Mit mondanak rólunk a vásárlók?

3 hónapja használom a Dolixirt, ízületi kopás, egész pontosan, térd-, derék- illetve váll ízületi porckopásra. Eleinte naponta több alkalommal használtam a készítményt. Dolixir használata előtt 8-10-es erősségű fájdalommal éltem. Amióta használom, a térd-, illetve a derék- problémám teljes mértékben megszűntek. Jelenleg a váll ízületi problémámat kezelem intenzíven, ami már jó úton halad, mert csak 2-3 erősségű fájdalmat érzek. A Dolixir hatása már az első napon meggyőző volt, ugyanis már egy kis 30ml-es kiszerelés is segített. Sikerült oki kezelést elérnem. Tiszta szívvel ajánlanám másnak is a terméket, mert nagyon elégedett vagyok vele.

Jenei László, 65 éves

2 éve használom a Dolixirt. Detralexet szedtem, hasfájdalomra, hasgörcsölésre és ízületi problémára használom a készítményt, napi 3-4 alkalommal. A Dolixir használata előtt 8-as erősségű fájdalmam volt, használata után 3-asra csökkent. Már az első napon használt és meggyőző volt a készítmény. Azóta rendszeresen használjuk, nagy mértékben változtatott a problémán, sokkal élhetőbb az életünk. Már csak akkor kell alkalmaznunk, amikor fáj 1-2 terület, de mivel a készítmény rendkívül gyorsan hat, a 3-as erősségű fájdalom is könnyen elmúlik. Nyugodt szívvel ajánlanám másoknak is.

Lechner József, 80 éves
Lechner Józsefné, 76 éves

Mikor látok termék hirdetést, mindig azt hiszem, hogy a sok pozitív hozzászólás nem valós. Ezért nem is szoktam írni. Most kivételt teszek, mert meg szeretném köszönni, hogy kipróbálhattam ezt a terméket. Rendeltem Dolixirt a fájós karomra és az ínhüvely gyulladásomra. Borzalmas fájdalmaim voltak, és nem tudtam a karomat mozgatni. Ma már nem fáj, és mindent a régi szerint tudok csinálni a kezemmel. És ezt az eredményt egy hónap alatt sikerült elérnem. Még egyegyszer nagyon köszönöm és hálás vagyok magukért. 

Tóth Gyuláné

Mit mondanak rólunk a vásárlók?
A Dolixir spray egyedülálló ereje, hogy:

A gerincsérves és egyéb mozgásszervi panaszok esetén kiemelt figyelmet kell fordítanunk a csigolyáinkra. Egy gerincsérvből fakadó helytelen tartás ugyanis tovább terheli az ízületeket, még nagyobb terhet róva a már eleve problémás ízületekre és az azokat stabilizáló szalagokra.

Tudta?

A porckorong nem rendelkezik vérellátással, így a vérből nem jut tápanyaghoz, csak a környező szövetekből tud építkezni. A porckorongok esetében ezért nem hatnak megfelelően az emésztőrendszeren át alkalmazott gyógyszerek, kapszulák. A Dolixir spray hatóanyagai egyszerre gondoskodnak a szövetek, izmok, ízületek „táplálásáról”, valamint a gyulladás és a fájdalom csökkentéséről.

A Dolixir spray használata

Naponta 3-5 alkalommal permetezze a fájó testrészt borító bőrfelületre, majd gyengéden masszírozza be! A 100 ml-es termék használata kb. 800 fújásra elegendő.

A Dolixir spray hatóanyagai:

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Kipróbálná a fájdalommentes életet?

Rendelje meg a Dolixir sprayt 100%-os, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett!

Termékrendelés

A megadott árak bruttó árak.

A szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

Számlázási adatok

+36
Helyes formátum: +36 709884433

Szállítási adatok

1.500 Ft

Válasszon kiszerelést!

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!