Gerincsérv, lumbágó, meszes csigolyák: Amikor injekció-kúra kell a talpra álláshoz is!

Egyedülálló, 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

A 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó Dolixir spray segít az ízületi- és mozgásszervi panaszok leküzdésében!

Válassza Ön is a fájdalommentes életet és rendeljen most: ha 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

A legújabb kutatások szerint Magyarországon minden második felnőtt küzd valamilyen degeneratív gerincproblémával. 

Gerincünk felépítése a természet egyik legnagyobb csodája: helyes életmód mellett csak 80 éves kor körül lenne „indokolt”, hogy minimális fájdalmat is érezzünk derekunk, nyakunk, lapockánk tájékán.

Sajnos azonban nem ismerünk olyan foglalkozást, ami ne járna folyamatos egyoldalú terheléssel (elég, ha a fodrászra, fogorvosra gondolunk, akik a munkájukat előre hajolva végzik, vagy a gépkocsivezetőkre, akik egész munkaidejüket autóban töltik).

A (gerincünk szempontjából) helytelen életmód és a rendszeres, egyoldalú terhelés hatása rendkívül gyors és sajnos visszafordíthatatlan károkat okoz. 

Gondoljon az autóra: elég, ha egyszer rossz üzemanyagot tölt bele, a forgóalkatrészek (porcok, lágyszövetek, kisízületek – csigolyáink – elkezdenek kopni, az egyéb alkatrészek megfelelő „kenőanyag” hiányában jobban súrlódnak, kopnak, ami akár a motort is tartósan károsíthatja. Az egyetlen megoldás a teljes szervíz – testünk esetében viszont nincs lehetőség egy már kopott alkatrészt kicserélni. A legtöbb, amit elérhetünk az „állagmegőrzés” és az újabb problémák kialakulásának megakadályozása.

Önnek is ismerős, hogy
Valószínűleg akkor már Ön is tapasztalta, hogy

Mi tudjuk (mert saját bőrünkön tapasztaltuk), milyen várni az ügyeletes orvos injekciójára délután, aki kedvesen érkezik – ám nincs, aki kinyissa neki a bejárati ajtót.

Ismerjük azt az érzést, amikor abban a bizonyos 10 napban sem bottal, sem négykézláb nem megy „a séta” a mellékhelyiségig sem.

Tisztában vagyunk a fájdalom mellett a kiszolgáltatottság érzésével, amikor már nem az a kérdés, ki készíti el az ebédet vagy engedi be a háziorvost, hanem az, hogyan oldja meg a mindennapos tisztálkodást. 

Porckorongsérv, csigolyameszesedés, ülőidegzsába: Nem kell, hogy kiszolgáltatottá váljon és kínzó fájdalomban töltsön minden percet!
Ismerje meg a Dolixir spray-t, mely a világon egyedülálló gyorsasággal és természetesen kezeli a fájdalmat!
Túl szép, hogy igaz legyen?
Megértjük kétségeit.

A hatásában annyira biztosak vagyunk, hogy amennyiben Ön 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Miben más a Dolixir spray
a reklámokból ismert készítményekhez képest?
DE MI VAN, HA EZEK MÉG EGY HOZZÁÉERTŐ REUMATOLÓGUS, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ VAGY JÓGAMESTER KEZELÉSE ESETÉBEN IS CSAK ÁTMENETI ENYHÜLÉST HOZNAK?

Véletlenül sem állítjuk azt, hogy a fenti megoldások helytelenek lennének. Csupán saját – és visszatérő vásárlóink tapasztalatára alapozva azt, hogy egy már sérülésekkel és fájdalmakkal küzdő ember számára nem jelentenek hosszú távú megoldást. 

Nem is várható el, hogy a 40-50 év alatt kialakult mozgásszervi problémák egyetlen gyógyszertől vagy terápiától elmúljanak.

Amit viszont biztonsággal, rendszeres és előírásszerű alkalmazás mellett történő, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett állítunk: a fájdalom oly mértékben csökkenthető, hogy ismét élvezheti a hétköznapok örömét!

A Dolixir spray segítségével ugyanis kiszabadulhat „a fájdalom köréből” és újra teljes értékű, egészséges életet élet! 

„Ha ennyire célzottan fókuszálnak minden betegségre, akkor hogyan segíthet ugyanaz a termék porckorongsérv és akut lumbágó esetén is?”

A válasz egyszerű. Valamennyi ízületi- és gerincprobléma és annak oka is más, az úgynevezett „fájdalom köre” viszont minden esetben ugyanaz:

Kételkedik? Ne feledje: ha 30 napos rendeltetésszerű használat után sem tapasztal változást, a teljes vételárat visszatérítjük az Ön számára!

Mit mondanak rólunk a vásárlók?

Gerinc és derékfájdalmam miatt próbáltam ki a Dolixirt, nem közvetlenül a gerincemre inkább mellé. Az első két hónapban sokat használtam, naponta 3-4 alkalmommal, aztán már elég volt az is, ha csak reggelente egyszer lefújtam a fájdalmas területet. Azóta teljesen megszűnt a fájdalmam és napi egy használattal vissza sem tér a fájdalom.

Nyúl Istvánné, 82 éves

Gerincproblémámra és izomgörcsökre használom, tüneti javulást már azonnal az első napokon is tapasztaltam. Körülbelül egy hét eltelte után, napi 4-5 alkalmazás mellett, a fájdalom teljesen megszűnt. Azóta minden reggel megelőzés céljából használom és így abszolút nincs fájdalmam.

Kázmár József

6 hónapja használom a készítményt. Balesetből eredő csípő, illetve combcsont törésem volt. Naponta 2 alkalommal használtam a készítményt, használat előtt 10-es erősségű fájdalmam volt, használat után ez minimálisra csökkent. Tünetileg enyhített a baleseti törésből eredő fájdalmaimon, nagy mértékben. Ajánlanám másoknak is.

Sankó Lászlóné, 81 éves

Mit mondanak rólunk a vásárlók?
A Dolixir spray egyedülálló ereje, hogy:

A gerincsérves és egyéb mozgásszervi panaszok esetén kiemelt figyelmet kell fordítanunk a csigolyáinkra. 

Tudta?

A porckorong nem rendelkezik vérellátással, így a vérből nem jut tápanyaghoz, csak a környező szövetekből tud építkezni. A porckorongok esetében ezért nem hatnak megfelelően az emésztőrendszeren át alkalmazott gyógyszerek, kapszulák. A Dolixir spray hatóanyagai egyszerre gondoskodnak a szövetek, izmok, ízületek „táplálásáról”, valamint a gyulladás és a fájdalom csökkentéséről.

A Dolixir spray használata

Naponta 3-5 alkalommal permetezze a fájó testrészt borító bőrfelületre, majd gyengéden masszírozza be! A 100 ml-es termék használata kb. 800 fújásra elegendő.

A Dolixir spray hatóanyagai:

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Kipróbálná a fájdalommentes életet?

Rendelje meg a Dolixir sprayt 100%-os, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett!

Termékrendelés

A megadott árak bruttó árak.

A szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

Számlázási adatok

+36
Helyes formátum: +36 709884433

Szállítási adatok

1.500 Ft

Válasszon kiszerelést!