NaturPrime
Természetesen segítünk

A NaturPrime brand mottója – „Természetesen segítünk” – tökéletesen kifejezi törekvéseinket: a természetes hatóanyagok erejét felhasználva kínálunk alternatívákat. Termékeinket mi magunk gyártjuk és forgalmazzuk, hogy tökéletes minőségi garanciát tudjunk vállalni az első lépésektől kezdve az utolsóig. Célunk, hogy biztonságos vásárlással, elérhető áron, minél több ember számára, hatékony és természetes segítséget tudjunk nyújtani.

Dolixir spray természetes hatóanyagokkal a fájdalom ellen

Értékelés

Százalékos megoszlás

Válaszadók száma

1/5

4.80%

1 db

2/5

0%

0 db

3/5

4.80%

1 db

4/5

33.3%

7 db

5/5

57.1%

12 db

Összesen

100%

21 db

Mennyire elégedettek vásárlóink a termékkel?

Hírlevelünkben megkérdeztük ügyfeleinket, ki mennyire elégedett a termékünkkel. A válaszadóink átlagos értékelése 1-5-ös skálán 4,4.

Táblázatunk részletesen mutatja a vélemények százalékos megoszlását.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával 

Legnagyobb örömünkre a Dolixir és az Anesta is bekerültek a Magyar Természetgyógyász Szövetség által ajánlott termékek közé, melyeket a Szövetség weboldalán is feltüntet, mint kitüntetett joggal rendelkező termékcsalád. Ezt az elismerést ide kattintva Ön is bármikor vissza tudja ellenőrizni a weboldalukon.

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeinket az Olasz Egészségügyi Minisztérium ezért felelős szervezete is elismerte.

Dolixir és Anesta spray a Naturprimetól!
Kipróbáltam mindkettőt, már a nagy termékeket használom. Autoimmun ízületi gyulladásaim vannak megspékelve gerincsérvvel és kiszakadt gerincsérvvel. A tramadolos fájdalomcsillapítók se használnak. Hihetetlen számomra, hogy az Anesta használata után hosszú órákig szinte teljesen fájdalommentes. Ajánlani tudom mindenkinek, aki krónikus fájdalommal küzd.”
Révészné Magyar Mónika - Kemecse
„Két napja kaptam meg a terméket. Hálásan köszönöm! Csak ajánlani tudom, én szinte már az első használat után éreztem hatását, a derékfájdalmam csökkent, mozgásom szabadabb lett. Nagyon szeretem!”
Horváth Ica - Budapest
„Nekem sokat segített a derékfájdalmamon, iszonyat szenvedtem 3-4 hete már. A tapaszok és a krémek szinte semmit nem értek. Megrendeltem ezt a terméket, fújtam első nap 4x, másnap 3x, harmadnap 1x. Szinte teljesen elmúlt a fájdalom, pedig kissé hitetlen voltam a termék kapcsán, de nagyon jó!”
Balaskóné Pindzsuja Anita - Budapest
„Minden gerincfájdalommal küzdő társamnak ajánlom mindkét terméket, mert megbízhatóak, és a leírtaknak megfelelő hatást biztosítanak. A két terméknek (Anesta és Dolixir) köszönhetően vissza tudtam menni dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy továbbra is használni fogom őket.”
Vavrik Tibor - Tata
„Én a lányomtól kaptam a Dolixirt az Anestával együtt. A gerincproblémámat, ami kegyetlen fájdalommal jár, azt oldotta meg. Nincs fájdalomcsillapító, ami használna, és hosszú ideig tud kísérni a fájdalom. Ez a két termék együtt három nap alatt oldotta meg a problémámat. Nagyon hálás vagyok érte!”
Szalai Mariann - Szolnok
„Kezdeném azzal, hogy az elmúlt 30 év alatt sok-sok terméket kipróbáltam gerinc, lumbágó problémára. Elolvastam ezt a hirdetést, illetve egy pár kommentet és úgy döntöttem, megrendelem a teszt csomagot. Első alkalom: este 2 fújás a fájós részre és nem akartam elhinni, mire felocsúdtam azt vettem észre, nem is érzem, hogy "van" derekam. Ez valami csodálatos érzés volt, hogy mindennemű gyógyszer nélkül megszűnt a fájdalom. Hálásan köszönöm, hogy megismerhettem.”
Kovácsné Szabó Mária - Székesfehérvár

Ismerje meg a vásárlói visszajelzések alapján a Dolixir és az Anesta használatában rejlő lehetőségeket!

Írhatnánk hosszú sorokat, de győzködés és ígéretek helyett beszéljenek a vásárlói vélemények és a média megjelenéseink.

Túrázó pár. Az természetes összetevőkből álló Anesta és Dolixir fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő spray segíthet a különböző időskori ízületi panaszokon.

Nem szeretne kockáztatni?

Célunk, hogy a lehető legbiztonságosabb vásárlást biztosítsuk az ügyfeleinknek. Ezért két kedvező megoldásból választhatnak azok, akik első alkalommal ismerkednek a termékeinkkel! Vásárolja meg teszt termékeinket akár 75%-os kedvezménnyel az eredeti árhoz képest, vagy rendeljen bizalommal a 100 ml-es kiszerelésű termékeinkből 30 napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garanciával.

Kedvezményes tesztelési lehetőség!

Próbálja ki 30 ml-es teszt termékeinket! A kisebb kiszerelés ára kedvezőbb, és ez a mennyiség elegendő arra, hogy a saját bőrén is megtapasztalja, az Ön számára is segítséget nyújthatnak-e termékeink!

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 30 napon belül küldje vissza és mi visszafizetjük a termék árát kérdezősködés nélkül.

A 100 ml-es kiszerelésű termékeinkre 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk! 

(A 14 napos kötelező jogszabályi elálláson felül!)

Miért válasszuk a Dolixirt és az Anestát?

Miért válasszon minket?

A Dolixir és az Anesta spray alkalmazása

Permetezzen a készítményből naponta 3-5 alkalommal, majd gyengéden masszírozza be a bőrbe! Várjon 1-2 percet, amíg a spray teljesen felszívódik, majd hagyja, hogy a gyógynövények kifejtsék hatásukat! Kizárólag külsőleg alkalmazható, belsőleg nem ajánlott. A 100 ml-es termék használata kb. 450 fújásra elegendő.

Hogyan tartsa a flakont fújás közben, ha nehézséget okoz a problémás terület elérése?

 Használja a szórófej megnyomásához
a hüvelykujját a mutatóujj helyett, az alábbi módon:

Hogyan használjam a két terméket egyszerre?

Először érdemes az Anestát a területre, nyílt sérülés esetén csak a környékére fújni. Nyílt sebbe nem kerülhet! Várjon kb. 5 percet, hogy az Anesta teljes mértékben felszívódjon, majd ezt követően alkalmazza a Dolixir-t!

Használhatók 3 éves kor felett. Várandós és szoptatós kismamáknak nem ajánljuk.

Vásárlói visszajelzések alapján az alábbi problémák enyhítésére használható a Dolixir és az Anesta:

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Kipróbálná a Dolixir természetes erejét?

Rendelje meg a Dolixir sprayt 100%-os, 30 napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garancia mellett, vagy próbálja ki kombinált teszt termékcsomagunkat (30 ml Dolixir+30 ml Anesta) – csupán bruttó 2500 Ft-os áron!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön különleges ajánlatokról és hasznos tartalmakról!

Hírlevél feliratkozás

A Dolixir spray hatóanyagai:

Az Anesta spray hatóanyagai:

Termékrendelés

  Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

  Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

  Válasszon kiszerelést!

  A megadott árak bruttó árak.

  Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

  Adatok

  Szállítási adatok

  Rendelés összesítő

  A megrendelt termék:

  Kérjük válasszon terméket

  Dolixir+Anesta teszt termék 2500 Ft, 75% kedvezménnyel (kiszerelés: 30-30ml, a termék értéke egyébként 9.800 Ft lenne)

  Dolixir (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Dolixir 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Anesta 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Anesta 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Anesta 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Dolixir 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Szállítási díj (bruttó)

  1.500 Ft

  A rendelés végösszege:

  Kérjük válasszon terméket

  4000 Ft

  6.400 Ft

  6.400 Ft

  7.500 Ft

  7.500 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  A-al megjelölt mezők kötelezők!


  Pénztár/Kosár

  Gerincsérv, lumbágó, meszes csigolyák: Amikor injekciókúra kell a talpra álláshoz is!

  A 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó Dolixir és Anesta spray hatékony segítség lehet a gerinc- és derékpanaszok leküzdésében!

  Próbálja ki Ön is termékeinket, amelyek a vásárlói visszajelzések alapján már hatékonynak bizonyultak porckorongsérv, lumbágó, derékfájás, idegbecsípődés vagy porckopás esetén!

  A mozgásszervi panaszok részben az életkor, részben az irodai munkavégzésből vagy állómunkából fakadó helytelen terhelés miatt sajnos egyre több ember számára okoznak komoly panaszokat.

  Ráadásul elég egy rossz mozdulat, amikor az ember sajnos a fájdalomtól és az átmeneti „bénulástól” menni sem tud, így az azonnali szakorvosi kivizsgálásra nem tud eljutni. Ilyenkor jön a háziorvos, aki általában egy hét fekvést és mindennapos injekciókúrát rendel el. A következő lépés a szakorvos felkeresése, azonban senkinek sem kell ecsetelni a várólisták gyakran több hónapos időtartamát, valamint azt, hogy a reumatológiai és ortopéd területeken kell a legmagasabb várólistával számolni. A szakorvosi vizsgálat után általában gyógytorna, súlyfürdő a következő lépés, nagyon komoly esetekben pedig a műtét.

  Véletlenül sem állítjuk azt, hogy a fenti megoldások helytelenek lennének. Csupán vásárlóink tapasztalatára alapozva azt, hogy egy már gerinc-és derékfájdalmakkal, porckorongsérvvel vagy akut lumbágóval küzdő ember számára nem jelentenek feltétlenül minden esetben kellő megoldást. Termékeink használói arról számoltak be, hogy a fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés során a Dolixir és az Anesta kombinált használata jelentős segítség volt a mindennapos panaszaik leküzdésében.

  Mennyi ember küzd gerinc- és/vagy derékbántalmakkal?

  A legújabb kutatások szerint Magyarországon minden második felnőtt küzd valamilyen degeneratív gerincproblémával.

  Gerincünk felépítése a természet egyik legnagyobb csodája: helyes életmód mellett csak 80 éves kor körül lenne „indokolt”, hogy minimális fájdalmat is érezzünk derekunk, nyakunk, lapockánk tájékán.

  Sajnos azonban nem ismerünk olyan foglalkozást, ami ne járna folyamatos egyoldalú terheléssel (elég, ha a fodrászra, fogorvosra gondolunk, akik a munkájukat előre hajolva végzik, vagy a gépkocsivezetőkre, akik egész munkaidejüket autóban töltik). De a folyamatos számítógép használatra kényszerülő irodai munkát végzők is minden nap ki vannak téve az ebből fakadó veszélynek.

  A (gerincünk szempontjából) helytelen életmód és a rendszeres, egyoldalú terhelés hatása rendkívül gyors és sajnos gyakran visszafordíthatatlan károkat okoz.

  A derék- és gerincproblémák kiváltó okai
  Gerinc- és derékproblémák természetes kezelési lehetőségek

  A már kialakult gerinc- és derékproblémák, porckorongsérvek hagyományos úton sajnos nem, vagy csak műtéti úton kezelhetőek.

  Néhány természetes módszerrel azonban van lehetőség a fájdalomcsillapításra és a gyulladáscsökkentésre.

  Gyulladáscsökkentés és fájdalomcsillapítás derék- és gerincproblémák esetén a mozgással:

  A gyógytorna, valamint a rendszeres testmozgás nagyon sokat segíthet a már kialakult derék- és gerincproblémák és az ebből fakadó fájdalom csökkentésében. A rendszeres, még ha kímélő testmozgás is segít a megelőzésben, már kialakult probléma esetén pedig a testsúlycsökkentés segít levenni a plusz terhelést a gerincről.

  Derék- és gerincproblémák fájdalomcsillapítása egyéb módszerekkel:

  TUDTA?

  A porckorong nem rendelkezik vérellátással, így a vérből nem jut tápanyaghoz, csak a környező szövetekből tud építkezni. A porckorongok esetében ezért nem hatnak megfelelően az emésztőrendszeren át alkalmazott gyógyszerek, kapszulák.

  A Dolixir és az Anesta egyszerre gondoskodnak ezek táplálásáról, az ízületi gyulladáscsökkentésről, az ízületek és porcok regenerációról, valamint az ízületi fájdalom csillapításáról.