Gerincsérv, lumbágó, meszes csigolyák: Amikor injekciókúra kell a talpra álláshoz is!

Kipróbálna egy természetes gyógymódot?

Megértjük, ha bizalmatlan az internetes rendelésekkel és ismeretlen készítmények hatékonyságával szemben. Termékünk hatásában nem csak mi hiszünk, de azok a visszatérő vásárlóink is, akik nevüket vállalva osztják meg tapasztalataikat. Ide kattintva tudja megtekinteni véleményeiket!

Küldetésünk, hogy minél több ember számára tudjunk elérhető áron, hatékony és természetes segítséget nyújtani.

Ezt két módon tudjuk biztosítani:

  1. Kérje 30 ml-es teszt termékeinket! A kisebb kiszerelés ára kedvezőbb, és ez a mennyiség elegendő arra, hogy a saját bőrén is megtapasztalja, az Ön számára is segítséget nyújthatnak-e termékeink!
  2. Vásároljon 100ml—es terméket 30 napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garanciával — akár a már felbontott, megkezdett, részben vagy teljesen kiürült flakon vételárát megtérítjük amennyiben elégedetlen termékünkkel.

    Adjon esélyt Ön is a természet erejének, csatlakozzon az elégedett vásárlóink táborához és tapasztalja meg a Dolixir, az Anesta vagy akár a két termék együttes erejét!

A legújabb kutatások szerint Magyarországon minden második felnőtt küzd valamilyen degeneratív gerincproblémával. 

Gerincünk felépítése a természet egyik legnagyobb csodája: helyes életmód mellett csak 80 éves kor körül lenne „indokolt”, hogy minimális fájdalmat is érezzünk derekunk, nyakunk, lapockánk tájékán.

Sajnos azonban nem ismerünk olyan foglalkozást, ami ne járna folyamatos egyoldalú terheléssel (elég, ha a fodrászra, fogorvosra gondolunk, akik a munkájukat előre hajolva végzik, vagy a gépkocsivezetőkre, akik egész munkaidejüket autóban töltik). De a folyamatos számítógép használatra kényszerülő irodai munkát végzők is minden nap ki vannak téve az ebből fakadó veszélynek.

A (gerincünk szempontjából) helytelen életmód és a rendszeres, egyoldalú terhelés hatása rendkívül gyors és sajnos visszafordíthatatlan károkat okoz. 

Gondoljon az autóra: elég, ha egyszer rossz üzemanyagot tölt bele, a forgóalkatrészek (porcok, lágyszövetek, kisízületek, csigolyáink) elkezdenek kopni, az egyéb alkatrészek megfelelő „kenőanyag” hiányában jobban súrlódnak, kopnak, ami akár a motort is tartósan károsíthatja. Az egyetlen megoldás a teljes szerviz – testünk esetében viszont nincs lehetőség egy már kopott alkatrészt kicserélni. A legtöbb, amit elérhetünk az „állagmegőrzés”, és az újabb problémák kialakulásának megakadályozása.

Teszt termék – apró betűk nélkül!

Kipróbálná a fájdalommentes életet?

30 ml-es kiszerelésű teszt termékünket most beszerzési áron, csupán bruttó 1750 Ft-ért rendelheti meg az ország bármely pontjára, csak a kiszállítás költségét kell vállalnia!

30 napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garancia!

A hatásában annyira biztosak vagyunk, hogy amennyiben Ön 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Önnek is ismerős, hogy
Valószínűleg akkor már Ön is tapasztalta, hogy

Mi tudjuk (mert saját bőrünkön tapasztaltuk), milyen várni otthon az ügyeletes orvos injekciójára délután, aki kedvesen érkezik – ám nincs, aki kinyissa neki a bejárati ajtót, mert a fájdalomtól nem tudunk addig sem eljutni.

Ismerjük azt az érzést, amikor abban a bizonyos 10 napban sem bottal, sem négykézláb nem megy „a séta” a mellékhelyiségig sem.

Tisztában vagyunk a fájdalom mellett a kiszolgáltatottság érzésével, amikor már nem az a kérdés, ki készíti el az ebédet vagy engedi be a háziorvost, hanem az, hogyan oldja meg a mindennapos tisztálkodást. 

Porckorongsérv, csigolyameszesedés, ülőidegzsába: Nem kell, hogy kiszolgáltatottá váljon és kínzó fájdalomban töltsön minden percet!
Próbálja ki Ön is a Dolixir természetes erejét!

Célunk, hogy olyanok is megismerjék termékünk erejét, akik még mindig fájdalmak közt élnek.

Ezért két kedvező megoldásból választhatnak azok, akik első alkalommal ismerkednek a Dolixirrel!

Vásárolja meg teszt termékünket szuper áron, vagy rendeljen bizalommal a 100 ml-es kiszerelésű termékeinkből 30 napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garanciával!

Miért érdemes kipróbálni a Dolixirt?
DE MI VAN, HA EZEK MÉG EGY HOZZÁÉERTŐ REUMATOLÓGUS, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ VAGY JÓGAMESTER KEZELÉSE ESETÉBEN IS CSAK ÁTMENETI ENYHÜLÉST HOZNAK?

Véletlenül sem állítjuk azt, hogy a fenti megoldások helytelenek lennének. Csupán saját – és visszatérő vásárlóink tapasztalatára alapozva azt, hogy egy már sérülésekkel és fájdalmakkal küzdő ember számára nem jelentenek hosszú távú megoldást. 

Nem is várható el, hogy a 40-50 év alatt kialakult mozgásszervi problémák egyetlen gyógyszertől vagy terápiától elmúljanak.

Küldetésünk, hogy minél több ember számára tudjunk elérhető áron, hatékony de természetes segítséget nyújtani. Ezt két módon tudjuk biztosítani: vásárolja meg teszt termékünket szuper áron, vagy rendeljen bizalommal a normál kiszerelésű termékeinkből 30 napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garanciával!

A Dolixir spray segítségével ugyanis kiszabadulhat a fájdalom ördögi köréből és újra teljes értékű, egészséges életet élet! 

„Ha ennyire célzottan fókuszálnak minden betegségre, akkor hogyan segíthet ugyanaz a termék porckorongsérv és akut lumbágó esetén is?”

A válasz egyszerű. Valamennyi ízületi- és gerincprobléma és annak oka is más, a fájdalom ördögi köre viszont minden esetben ugyanaz:

Kételkedik? Ne feledje: ha 30 napos rendeltetésszerű használat után sem tapasztal változást, a teljes vételárat visszatérítjük az Ön számára!

Miért ennyire népszerűek a termékeink?

Több mint 120.000 db nagy kiszerelésű termékrendelés

10.000+ telefonhívást kezelünk naponta

Első tesztcsomagunkat beszerzési áron kínáljuk

A megrendelések összege
1,5 milliárd Ft felett

Több mint 78.000 db teszt termék rendelés

Magyar cég, magyar fejlesztés és gyártás

Biztonságos szállítás, értintésmentes kézbesítés

Kedvezményes tesztelés a kategóriánkban egyedül nálunk

100%-os elégedettségi/
pénzvisszafizetési garancia

Minden beérkezett megkeresést aznap lezárunk

Mit mondanak rólunk a vásárlók?

Gerinc és derékfájdalmam miatt próbáltam ki a Dolixirt, nem közvetlenül a gerincemre inkább mellé. Az első két hónapban sokat használtam, naponta 3-4 alkalmommal, aztán már elég volt az is, ha csak reggelente egyszer lefújtam a fájdalmas területet. Azóta teljesen megszűnt a fájdalmam és napi egy használattal vissza sem tér a fájdalom.

Nyúl Istvánné, 82 éves

Gerincproblémámra és izomgörcsökre használom, tüneti javulást már azonnal az első napokon is tapasztaltam. Körülbelül egy hét eltelte után, napi 4-5 alkalmazás mellett, a fájdalom teljesen megszűnt. Azóta minden reggel megelőzés céljából használom és így abszolút nincs fájdalmam.

Kázmár József

6 hónapja használom a készítményt. Balesetből eredő csípő, illetve combcsont törésem volt. Naponta 2 alkalommal használtam a készítményt, használat előtt 10-es erősségű fájdalmam volt, használat után ez minimálisra csökkent. Tünetileg enyhített a baleseti törésből eredő fájdalmaimon, nagy mértékben. Ajánlanám másoknak is.

Sankó Lászlóné, 81 éves

Mit mondanak rólunk a vásárlók?
A Dolixir spray egyedülálló ereje, hogy:

A gerincsérves és egyéb mozgásszervi panaszok esetén kiemelt figyelmet kell fordítanunk a csigolyáinkra és a porckorongokra. 

Tudta?

A porckorong nem rendelkezik vérellátással, így a vérből nem jut tápanyaghoz, csak a környező szövetekből tud építkezni. A porckorongok esetében ezért nem hatnak megfelelően az emésztőrendszeren át alkalmazott gyógyszerek, kapszulák. A Dolixir spray hatóanyagai egyszerre gondoskodnak a szövetek, izmok, ízületek „táplálásáról”, valamint a gyulladás és a fájdalom csökkentéséről.

A Dolixir spray használata

Naponta 3-5 alkalommal permetezze a fájó testrészt borító bőrfelületre, majd gyengéden masszírozza be! A 100 ml-es termék használata kb. 450 fújásra elegendő.

*Használható 3 éves kor felett. Várandós és szoptatós kismamáknak nem ajánljuk. 

A Dolixir spray hatóanyagai:

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Kipróbálná a Dolixir természetes erejét?

Rendelje meg a Dolixir sprayt 100%-os, 30 napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garancia mellett, vagy próbálja ki 30 ml-es teszt termékünket – csupán bruttó 1750 Ft-os áron!

Termékrendelés

Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

A megadott árak bruttó árak.

Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

Számlázási adatok

+36
Helyes formátum: +36 709884433
Megrendelést követően kérjük ellenőrizze a spam mappát is az automatikus visszaigazoló üzenetért.

Szállítási adatok

1.500 Ft

Válasszon kiszerelést!

Pénztár/Kosár

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!