Vásárlási feltételek

A termék kiválasztása

A Felhasználónak lehetősége van választani, illetve rendelni a weboldalon kínált termékek közül. Vásárlási szándéka esetén az egyes aloldalak alján elhelyezett „Termékrendelés” űrlap kitöltésével megvásárolni kívánt terméket egy virtuális kosárba helyezi.

A Termékrendelés űrlap lehetőséget biztosít arra, hogy a Felhasználó megismerje és kiválassza a számára legmegfelelőbb kiszerelést, darabszámot, bruttó vételárat, bruttó szállítási költséget és az ezekből együttesen keletkező bruttó végösszeget (ténylegesen fizetendő összeg).

A rendelés elküldése

Ha megfelelőnek tartja a kiválasztott termékek kiszerelését, mennyiségét, leellenőrizte a végösszeget, és úgy döntött, hogy meg szeretné vásárolni, akkor a vásárlást a számlázási és a szállítási adatainak megadásával folytathatja.

Oldalunkon csak regisztráció nélkül vásárlásra van lehetőség.

A vásárlási szándék folytatásához adja meg számlázási és szállítási címét.

Ha egyetért a megrendelés tartalmával, akkor a megrendelés elküldéséhez kattintson a „Megrendelem” gombra!

A termék átvételére kizárólag házhoz szállítással és utánvétes fizetésre van lehetőség, melyet a Fáma futárszolgálat bonyolít le. Kérjük, a vételár és a szállítási díj összegét a küldemény átvételekor készpénzben vagy bankkártyás fizetés útján teljesítse a futárszolgálat munkatársánál!

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a weboldalon a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Külön tételként szerepel a házhoz szállítás bruttó összege, e két tételből adódik a „Végösszeg”, mely már minden költséget tartalmaz.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása

A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége

Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelem” gomb megnyomása előtt van lehetősége.

Visszaigazolás

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámok bármelyikét.

Fizetési feltételek

Weboldalunkon utánvéttel vagy anélkül történő fizetésre is van lehetőség, valamint többféle fizetési mód igénybevételére nyílik lehetőség. A vételár megfizetési módja ennek függvényében változik a szállítási költséggel együtt. 

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása a Fáma futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejéről automatikus e-mail értesítésben tájékoztatjuk. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.

A szállítástól elállás

Ha a weboldal a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A weboldal nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő az ÁSZF és Vásárlási feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése

A terméket a törvényben szabályozott 14 napos elállási jog mellett (részleteket lsd. Elállási jog) 30 napos használatot követően is visszavesszük, hogy kockázatmentessé tegyük a vásárlást és a hatásosság ellenőrzését Megrendelőink számára.

Vásárlóink számára tehát 30 napos visszaküldési határidővel lehetőséget biztosítunk arra, hogy a már felbontott, megkezdett, részben vagy teljesen kiürült flakon vételárát megtérítsük, amennyiben elégedetlen termékünkkel. Amennyiben 30 napon belül visszaküldi a terméket, annak vételárát teljes egészében megtérítjük, ám a visszaküldés díja ez esetben is a Megrendelőt terheli!

Amennyiben 30 napon belül szeretne élni a visszaküldés lehetőségével kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, akik készséggel tájékoztatják a 30 napon belül történő visszaküldés esetleges feltételeiről, a visszaküldés pontos címéről, valamint a vételár megtérítésének módjáról.

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. 

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé automatikus értesítést küld az eladó weboldala a rendelés felvételének tényéről. 

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.

Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy a “Vevőszolgálat” vagy “Elérhetőségek” menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására.

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában, e-mailben kerülhet sor.

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!