Dagad, fáj és vizes a térde? Mindennapi fájdalom a lépcsőzés? Fronthatásra erősödnek a tüntetek?

Egyedülálló, 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

A 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó Dolixir spray segít az ízületi- és mozgásszervi panaszok leküzdésében!

Válassza Ön is a fájdalommentes életet és rendeljen most: ha 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Dobja el örökre a fáslit, a gumiharisnyát és a krémeket!
Tapasztalta már, hogy

Talán azt hiszi, hogy ez az érzés normális, hiszen minden érettebb korú hölgy és úriember már szinte kötelező, hogy hasonlót tapasztaljon.

A tény viszont sajnos az, hogy a térdízületi problémák ma már nem csak az időseket érintik. 

Sőt, az egyébként méltán elismert gerincjóga és pilates egyes pozíciói is speciális hozzáértés és figyelem hiányában úgy megterhelhetik a térdkalácsot, ami akár önmagában is maradandó sérülést okozhat.

Ön is azok közé tartozik, akik a térdfájdalom miatt a közelgő frontokhoz igazítják a teendőiket?
Ismerje meg a Dolixir spray-t, mely kivételes gyorsasággal és természetesen kezeli a fájdalmat!
Túl szép, hogy igaz legyen?
Megértjük kétségeit.

A hatásában annyira biztosak vagyunk, hogy amennyiben Ön 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Miben más a Dolixir spray
a reklámokból ismert készítményekhez képest?
DE MI VAN, HA EZEK MÉG EGY HOZZÁÉERTŐ REUMATOLÓGUS, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ VAGY JÓGAMESTER ESETÉBEN IS CSAK ÁTMENETI ENYHÜLÉST HOZNAK?

Véletlenül sem állítjuk azt, hogy a fenti megoldások helytelenek lennének. Csupán saját – és visszatérő vásárlóink tapasztalatára alapozva azt, hogy egy már sérülésekkel és fájdalmakkal küzdő ember számára nem jelentenek hosszú távú megoldást. 

Nem is várható el, hogy a 40-50 év alatt kialakult mozgásszervi problémák egyetlen gyógyszertől vagy terápiától elmúljanak.

Amit viszont biztonsággal, rendszeres és előírásszerű alkalmazás mellett történő, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett állítunk: a fájdalom oly mértékben csökkenthető, hogy ismét élvezheti a hétköznapok örömét!

A Dolixir spray segítségével ugyanis kiszabadulhat „a fájdalom köréből” és újra teljes értékű, egészséges életet élhet! 

„Ha ennyire célzottan, egy adott problémára fókuszáltak, akkor hogyan segíthet ugyanaz az ízületi- és derékfájdalom, valamint térdfájdalom esetén is?”

A válasz egyszerű. Valamennyi ízületi- és térdprobléma és annak oka is más, az úgynevezett „fájdalom köre” viszont minden esetben ugyanaz:

Kételkedik? Ne feledje: ha 30 napos rendeltetésszerű használat után sem tapasztal változást, a teljes vételárat visszatérítjük az Ön számára!

Mit mondanak rólunk a vásárlók?

Sportoló vagyok. Egyik edzésen nagyon megrántottam a lábamat és nem bírtam tovább terhelni. Elég erős részleges szalag húzódást szenvedtem. Dolixirrel óránként fújtam, 4 napon keresztül. A fájdalom 3 óra múlva teljesen megszűnt. Még egy hétig fújtam napi 5 alkalommal, az 5. napon pedig már óvatosan ugyan, de el tudtam kezdeni edzeni.

Kiss Ádám, 28 éves

Térdízületi kopásomra használtam, javított a vérkeringésen is a lábamban, és nagyon erős fájdalomcsillapító hatást tapasztaltam. Rövid időn belül használt.

Domé Eszter

Térdízületi problémáimra használom, hirtelen fellépő fájdalom esetén szoktam csak alkalmazni. 6-os fájdalmat, 1-2esre tudta csökkenteni, már az első pár alkalmazás.

Vadadi Katalin

Mit mondanak rólunk a vásárlók?
A Dolixir spray egyedülálló ereje, hogy:

Testünkben minden ízületi probléma összefügg a gerinc, az izomzat, az idegpályák és inak, szalagok állapotával, működésével. Épp ezért még térdízületi panaszok esetén is kiemelt figyelmet kell fordítanunk a csigolyáinkra. Egy gerincsérvből fakadó helytelen tartás ugyanis tovább terheli a térdízületeket, még nagyobb terhet róva a már eleve problémás területre.

Tudta?

A porckorong nem rendelkezik vérellátással, így a vérből nem jut tápanyaghoz, csak a környező szövetekből tud építkezni. A Dolixir spray hatóanyagai egyszerre gondoskodnak a szövetek, izmok, ízületek „táplálásáról”, valamint a gyulladás és a fájdalom csökkentéséről.

A Dolixir spray használata

Naponta 3-5 alkalommal permetezze a fájó testrészt borító bőrfelületre, majd gyengéden masszírozza be! A 100 ml-es termék használata kb. 800 fújásra elegendő.

A Dolixir spray hatóanyagai:

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Kipróbálná a fájdalommentes életet?

Rendelje meg a Dolixir sprayt 100%-os, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett!

Termékrendelés

A megadott árak bruttó árak.

A szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

Számlázási adatok

+36
Helyes formátum: +36 709884433

Szállítási adatok

1.500 Ft

Válasszon kiszerelést!

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!