Dagad, fáj és vizes a térde? Mindennapi fájdalom a lépcsőzés? Fronthatásra erősödnek a tüntetek?

Egyedülálló, 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

A 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó Dolixir spray segít az ízületi- és mozgásszervi panaszok leküzdésében!

Válassza Ön is a fájdalommentes életet és rendeljen most: ha 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Dobja el örökre a fáslit, a gumiharisnyát és a krémeket!
Tapasztalta már, hogy

Talán azt hiszi, hogy ez az érzés normális, hiszen minden érettebb korú hölgy és úriember már szinte kötelező, hogy hasonlót tapasztaljon.

A tény viszont sajnos az, hogy a térdízületi problémák ma már nem csak az időseket érintik. 

Sőt, az egyébként méltán elismert gerincjóga és pilates egyes pozíciói is speciális hozzáértés és figyelem hiányában úgy megterhelhetik a térdkalácsot, ami akár önmagában is maradandó sérülést okozhat.

Ön is azok közé tartozik, akik a térdfájdalom miatt a közelgő frontokhoz igazítják a teendőiket?
Ismerje meg a Dolixir spray-t, mely kivételes gyorsasággal és természetesen kezeli a fájdalmat!
Túl szép, hogy igaz legyen?
Megértjük kétségeit.

A hatásában annyira biztosak vagyunk, hogy amennyiben Ön 30 napos használat során sem elégedett az eredménnyel, teljes egészében visszatérítjük a vételárat!

Miben más a Dolixir spray
a reklámokból ismert készítményekhez képest?
DE MI VAN, HA EZEK MÉG EGY HOZZÁÉERTŐ REUMATOLÓGUS, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ VAGY JÓGAMESTER ESETÉBEN IS CSAK ÁTMENETI ENYHÜLÉST HOZNAK?

Véletlenül sem állítjuk azt, hogy a fenti megoldások helytelenek lennének. Csupán saját – és visszatérő vásárlóink tapasztalatára alapozva azt, hogy egy már sérülésekkel és fájdalmakkal küzdő ember számára nem jelentenek hosszú távú megoldást. 

Nem is várható el, hogy a 40-50 év alatt kialakult mozgásszervi problémák egyetlen gyógyszertől vagy terápiától elmúljanak.

Amit viszont biztonsággal, rendszeres és előírásszerű alkalmazás mellett történő, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett állítunk: a fájdalom oly mértékben csökkenthető, hogy ismét élvezheti a hétköznapok örömét!

A Dolixir spray segítségével ugyanis kiszabadulhat a fájdalom ördögi köréből és újra teljes értékű, egészséges életet élhet! 

„Ha ennyire célzottan, egy adott problémára fókuszáltak, akkor hogyan segíthet ugyanaz az ízületi- és derékfájdalom, valamint térdfájdalom esetén is?”

A válasz egyszerű. Valamennyi ízületi- és térdprobléma és annak oka is más, a fájdalom ördögi köre viszont minden esetben ugyanaz:

Kételkedik? Ne feledje: ha 30 napos rendeltetésszerű használat után sem tapasztal változást, a teljes vételárat visszatérítjük az Ön számára!

Miért ennyire népszerűek a termékeink?

Több mint 120.000 db nagy kiszerelésű termékrendelés

10.000+ telefonhívást kezelünk naponta

Első tesztcsomagunkat beszerzési áron kínáljuk

A megrendelések összege
1,5 milliárd Ft felett

Több mint 78.000 db teszt termék rendelés

Magyar cég, magyar fejlesztés és gyártás

Biztonságos szállítás, értintésmentes kézbesítés

Kedvezményes tesztelés a kategóriánkban egyedül nálunk

100%-os elégedettségi/
pénzvisszafizetési garancia

Minden beérkezett megkeresést aznap lezárunk

Mit mondanak rólunk a vásárlók?

Sportoló vagyok. Egyik edzésen nagyon megrántottam a lábamat és nem bírtam tovább terhelni. Elég erős részleges szalag húzódást szenvedtem. Dolixirrel óránként fújtam, 4 napon keresztül. A fájdalom 3 óra múlva teljesen megszűnt. Még egy hétig fújtam napi 5 alkalommal, az 5. napon pedig már óvatosan ugyan, de el tudtam kezdeni edzeni.

Kiss Ádám, 28 éves

Térdízületi kopásomra használtam, javított a vérkeringésen is a lábamban, és nagyon erős fájdalomcsillapító hatást tapasztaltam. Rövid időn belül használt.

Domé Eszter

Térdízületi problémáimra használom, hirtelen fellépő fájdalom esetén szoktam csak alkalmazni. 6-os fájdalmat, 1-2esre tudta csökkenteni, már az első pár alkalmazás.

Vadadi Katalin

Mit mondanak rólunk a vásárlók?
A Dolixir spray egyedülálló ereje, hogy:

Testünkben minden ízületi probléma összefügg a gerinc, az izomzat, az idegpályák és inak, szalagok állapotával, működésével. Épp ezért még térdízületi panaszok esetén is kiemelt figyelmet kell fordítanunk a csigolyáinkra. Egy gerincsérvből fakadó helytelen tartás ugyanis tovább terheli a térdízületeket, még nagyobb terhet róva a már eleve problémás területre.

Tudta?

A porckorong nem rendelkezik vérellátással, így a vérből nem jut tápanyaghoz, csak a környező szövetekből tud építkezni. A Dolixir spray hatóanyagai egyszerre gondoskodnak a szövetek, izmok, ízületek „táplálásáról”, valamint a gyulladás és a fájdalom csökkentéséről.

A Dolixir spray használata

Naponta 3-5 alkalommal permetezze a fájó testrészt borító bőrfelületre, majd gyengéden masszírozza be! A 100 ml-es termék használata kb. 450 fújásra elegendő.

A Dolixir spray hatóanyagai:

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Kipróbálná a fájdalommentes életet?

Rendelje meg a Dolixir sprayt 100%-os, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett!

Termékrendelés

Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

A megadott árak bruttó árak.

Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

Számlázási adatok

+36
Helyes formátum: +36 709884433
Megrendelést követően kérjük ellenőrizze a spam mappát is az automatikus visszaigazoló üzenetért.

Szállítási adatok

1.500 Ft

Válasszon kiszerelést!

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!