Ízületi gyulladás: vásárlóink ezt üzenik Önnek

Több ezer vásárlónk osztotta már meg velünk a véleményét a Facebook hirdetéseink alatt hozzászólásban, illetve a NaturPrime-Dolixir Magyarország Facebook oldalon látogatói bejegyzésként. Itt kifejezetten azokat a visszajelzéseket olvashatja, melyek ízületi gyulladásban, sokízületi gyulladásban, RA-ban (rheumatoid arthritis) szenvedő vásárlóinktól érkezett.

„Próbacsomagot vásároltam, rögtön vártam a hatást, de semmi. Pár nap után felhívtak, hogy mi a véleményem a termékről. Elmondtam, hogy nekem nem használt a csípőízületi fájdalmaimra. Azóta sokat javult az állapotom, de a kúrát nem hagyom abba. Pedig már majdnem elkönyveltem magamban, hogy nekem nem vált be. Köszönöm a telefonos megkeresést, mert egyébként hoztam volna egy rossz döntést. Szóval egy szónak is száz a vége: KÖSZÖNÖM!”
Kovács Tünde - Tarnaméra
„A Dolixirt már megrendeltem, csodálatos változást tapasztaltam! Sokízületi gyulladásban szenvedek, és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy pár másodperc múlva csökkent a fájdalom, és a harmadik napon úgy forgott a fejem, hogy semmi fájdalmam nem volt! Nem ropogott a nyakam, és a több évtizedes ínhüvelygyulladás is elmúlt! A vállaim is „olajozottak” lettek! Hálát adok mindazoknak, akinek köszönhető ez a csodálatos gyógyító szer!”
Rónás Sándorné Klára - Páhi
„Bechterewes vagyok (idült ízületi gyulladás). Ez bizony elég nagy fájdalommal jár. Sajnos a kezem-lábam is érintett. Kaptam szteroidos kezelést is. Mindezt kiváltottam a Dolixirrel. Több mint egy éve használom. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 😊”
Tolnai Ferencné Mária - Mezőtúr
„Teszt csomagot rendeltem, ami tartalmazott Dolixirt és Anestát is. Biztosan rendelek a termékekből, mert már az első használat után éreztem, hogy nem fáj az a testrészem, ahol kipróbáltam. Azóta minden sajgó ízületre juttatok belőle. Lefekvés előtt is használom, fájdalommentesek az éjszakáim. Csak ajánlani tudom.”
Törökné Róth Mária - Lábatlan
„Én is megkaptam a mintámat. Bal kezemmel már fogni sem tudtam annyira fájt, gondoltam egy próbát megér. Tényleg szuper, nekem is bevált. Laikus voltam és egy próbát mindenképpen megért, most már örülök, hogy megrendeltem.”
Somodi Mónika - Kállósemjén
„Eddig kézízületre használtam, nagyon bevált. Most egy balesetben zúzódott a lábfejem, csúnya véraláfutásos volt. Fájdalomcsillapítás kezelésére is kiválóan alkalmazható. Hatásos! Csak ajánlani tudom. A fájdalom hamar csillapodott, a felszívódás felgyorsult. Köszönet!”
Palyusikné Ildikó - Békéscsaba
„Én is használtam csípőfájdalomra hasznos volt. Azóta is ezt használom fájdalom enyhítésére. Sok barátomnak adtam is belőle és ajánlottam.”
Csuzi Marika - Kecel
„Én is használom a vállamra. Nagyon jó termék! A sok gyógyszer sem olcsóbb, és nem is használt.”
Mayer Andrea - Mosonmagyaróvár
„Mintacsomagot használtam. Komoly kézműtét után az Anesta segített, hogy egyáltalán aludni tudjak. Végre valami, ami tényleg olyan jó, mint ahogy ígérik. Köszönöm.”
Ráczné Görbe Erika - Makó
„Ma érkezett meg a próba csomag. Hihetetlen, de csodát tett az Anesta. Van mire fújnom bőven, most a vállamon próbáltam ki. Teljesen fel tudom emelni a karom és ez már tart 2 órája. Boldogság! Lesz utánrendelés, ez biztos! Nem fizetett kommentelő vagyok, hanem hús-vér ember, remélhetőleg egyre kevesebb fájdalommal.”
Botosné Nagy Juliánna - Kunhegyes
„Ahogy a betegség sem egy nap alatt alakult ki, úgy a gyógyulás is több időt vesz igénybe. 20 éve Lyme-kór, bolerias lettem a kullancs csípéstől. Szteroiddal és iszonyatos ízületi fájdalommal éltem. Véletlenül találtam rá a Dolixirre, de megváltoztatta az életemet, ezt szó szerint kell érteni! A lábaim úgy fájtak, hogy alig bírtam elindulni. Egy hónap használat után elmondhatom, hogy nem szedek szteroidot, és nincs fájdalmam! Semmilyen fájdalomcsillapító tablettát és szteroidot nem szedek! Nagyon komoly eredmény!”
Tóth Sarolta - Fehérgyarmat
„Teljes szívvel tudom ajánlani mindenkinek. Több mint egy hónapja használom, és szinte fájdalom nélkül élek, pedig napi szinten erős csípőízületi fájdalmaim, térdfájdalmaim voltak. Hálás szívvel köszönöm!”
Orvos Piroska - Tápiószentmárton
„Megrendeltem a csomagot, mert már legalább két hónapja nem tudtam a bal karom felemelni. Nem fűztem nagy reményt a javuláshoz. De csodálatos módon már nem esik nehezemre az öltözködés, vagy más egyéb teendő. Nem olcsó, de szívből ajánlom másoknak is. Köszönöm az Égieknek, hogy rátaláltam. Önöknek is hála!”
Tóth Györgyi
„Nekem a bokám zsibbad, reggel és este befújom! És elmúlik az ízületi zsibbadás! Ha a derekam fáj, egyszer-kétszer befújom, és elmúlik a fájdalom! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a csodaszerre! Köszönöm.”
Szilágyi Julianna - Kismarja
„A teszt után megrendeltem a 100 ml-es kiszerelést. Nagyon hatásos, rendszeresen használom. Ajánlom ízületi fájdalmakra, tényleg azt tudja, amit írtak róla.”
Kozics Ildikó - Kisvárda
„Nagyon hatásos minden izom-, ízületi-, nyaki-, gerinc,- csípő-, térdfájdalmakra, én is használom amikor szükséges, szuper jó.”
Szőlősiné Kiss Natália - Szeged
„Beállt a forgóm, a próbacsomagot rendeltem. Nagyon jól tettem, 3 nap alatt rendbe tette. Köszönöm!”
Némethné Gyöngyi - Pápa

Termékrendelés

  Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

  Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

  Válasszon kiszerelést!

  A megadott árak bruttó árak.

  Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

  Adatok

  Szállítási adatok

  Rendelés összesítő

  A megrendelt termék:

  Kérjük válasszon terméket

  Dolixir+Anesta teszt termék 2500 Ft, 75% kedvezménnyel (kiszerelés: 30-30ml, a termék értéke egyébként 9.800 Ft lenne)

  Dolixir (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta (Kiszerelés: 30 ml-es kiszerelés − eredeti áron) - 4900 Ft

  Anesta 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Dolixir 50 ml 1db (7500 Ft helyett most akciósan 6000 Ft)

  Anesta 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Anesta 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Anesta 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 1 db (9990 Ft)

  Dolixir 100 ml 2 db (17.990 Ft)

  Dolixir 100 ml 3 db (23.990 Ft)

  Szállítási díj (bruttó)

  1.500 Ft

  A rendelés végösszege:

  Kérjük válasszon terméket

  4000 Ft

  6.400 Ft

  6.400 Ft

  7.500 Ft

  7.500 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  11.490 Ft

  19.490 Ft

  25.490 Ft

  A-al megjelölt mezők kötelezők!


  Pénztár/Kosár