NaturPrime
Természetesen segítünk

Vásárlói beszámolóink alapján garantáljuk, hogy néhány használat után, megszabadulhat a fájdalomtól és néhány hét után visszanyerheti a szabad mozgás örömét! Mindezt gyógyszerek, orvosok, műtétek nélkül! A gyulladáscsökkentő Dolixir és fájdalomcsillapító Anesta termékeinkkel, külső használattal, a mozgásszervi és reumatikus problémák mellett, gerinc- és derékfájdalmat illetve sok más gyulladással és fájdalommal járó problémát lehet hatékonyan kezelni. Termékeink kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaznak, így nem kell számolni a gyógyszerekre jellemző mellékhatásokkal. Egészen egyszerűen külsőleg, a bőrön keresztül juttatjuk be a természetes hatóanyagokat, így azok pillanatok alatt felszívódnak és bejutnak sejt szintre, ezért a hatás is már perceken belül érezhető.

1-3-as fájdalomszint esetén:
A Dolixir termék ajánlott
4-10-es fájdalomszint esetén:
A Dolixir és az Anesta termékek együttes használata javasolt

Mi a különbség a
Dolixir és az Anesta között?

A mozgásszervi gyulladásokból jellemzően két tünet fakad. Az egyik a kínzó fájdalom, ami a gyulladásos folyamatok okoznak, a másik pedig a mozgás tartomány csökkenése, hiszen megfelelő kezelés nélkül napról-napra egyre nehezebb a mozgás. Víziónk, hogy minden tünetre és a betegség fő problémájára is kiterjedő természetes megoldást kínáljunk a vásárlóinknak. Kizárólag a mi termékeinkkel lehet egyszerre csökkenteni a gyulladásból fakadó fájdalmat, és javítani a mobilitást. Két termékünk közül az egyik a gyulladáscsökkentő és ízületi regeneráló Dolixir spray, a másik a fájdalomcsillapító és érzéstelenítő Anesta. A két termék együttes használatával tehát egyszerre végezzük a gyulladáscsökkentést és az érzéstelenítést is.

Dolixir, a gyulladáscsökkentés nagymestere!
A problémák okát kezeli dupla hatásának köszönhetően.

A fájdalom leggyakoribb oka, hogy az ízületi kocsonyás anyag hiánya miatt, súrlódnak a porcok, ez pedig gyulladásos folyamatokat indít, ami pedig fájdalomhoz vezet. A Dolixir spray-t elsősorban a gyulladások enyhítésére és a gyulladás okozta fájdalmak csillapítására ajánljuk. Elképesztő ereje természetes gyulladáscsökkentő hatóanyagaiban rejlik, ezért hatása hosszan tartó, fájdalomcsillapító hatása a gyulladás visszahúzódásával jelentkezik.

Másrészt a Dolixir, a kollagén és MSM optimális kombinációjának köszönhetően intenzív használattal képes fokozatosan visszatölteni a kocsonyás anyagot, az ízületi porcok közti kenőanyagot. Ennek köszönhetően javítja a mobilitást, csökkenti a mozgási nehézségeket. Napról-napra tapasztalni fogja, hogy egyre kevésbé fognak kattogni az ízületek, csökken az ízületi merevség és növekszik a mozgástartomány.

Anesta, a természet lidokainja!
Nagy mennyiségben tartalmaz érzéstelenítő és fájdalomcsillapító hatóanyagokat.

Ez a két típusú hatóanyag kombináció garantálja, hogy néhány használat után csökkenti még a 9-10-es szintű fájdalmat is. Biztosan Ön is érezte már a fogorvosnál a lidokain hatását, nos, körülbelül így kell elképzelni az Anesta hatását is, csak ezt a hatást természetes hatóanyagokkal sikerült elérni. Az Anesta spray érzéstelenítő hatása azonnali segítséget jelent a következő helyzetekben: erős, elviselhetetlen fájdalom, hosszan tartó akut problémák, ízületi gyulladás, meniszkusz-szakadás, háztartási balesetek, törések, rovarcsípés, napégés. Röviden, minden olyan helyzetben, amikor általában fájdalomcsillapítót használna – de az Anesta nem tartalmaz mesterséges vegyszereket.

A készítményekben az összhatóanyag koncentrátum meghaladja a 80%-ot, ami rendkívül erősnek minősül, és ezért tudunk a vásárlói véleményeknél is olvasható átütő eredményeket elérni, meglepően rövid időn belül.

Facebookon és a weboldalunkon rengeteg vásárlói véleményt olvashat, ahol ténylegesen létező, valós profillal rendelkező személyek osztották meg önként tapasztalataikat a termékeinkről, válogattunk néhányat:

A Magyar Természetgyógyász Szövetség ajánlásával​ 

Ez az egyetlen természetes fájdalomcsillapító termék A PIACON, amelynek a hatását a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége elismeri. Ezt az elismerést ide kattintva Ön is bármikor vissza tudja ellenőrizni a weboldalukon.

Miért válasszuk a Dolixirt és az Anestát?

Miért válasszon minket?

A Dolixir és az Anesta spray alkalmazása

Permetezzen a készítményből naponta 3-5 alkalommal. Először érdemes az fájdalomcsillapító Anestát használni, várjon 1-2 percet amíg a hatóanyag teljesen felszívódik. Majd alkalmazza a gyulladáscsökkentő Dolixirt, és ismét várja meg az 1-2 perces felszívódási időt. Lehetőség szerint ne masszírozza, annak érdekében, hogy ne a kezén, hanem a problémás területen szívódjon fel a hatóanyag.

Vásárlói visszajelzések alapján az alábbi problémák enyhítésére használható a Dolixir és az Anesta:

Nem szeretne kockáztatni? Teszteljen 75%-os kedvezménnyel!

Célunk, hogy a lehető legbiztonságosabb vásárlást biztosítsuk az ügyfeleinknek. Vásárolja meg teszt termékeinket MOST 75%-os kedvezménnyel az eredeti árhoz képest! Válassza tesztcsomagunkat, ami 30-30 ml-ert tartalmaz a Dolixir és az Anesta termékünkből! Vagy jelentkezzen további napi kedvezményekért ügyfélszolgálatunknál a neve és telefonszáma megadásával! Szakértő tanácsadóink 24 órán belül felkeresik telefonon és kifejezetten az Ön problémájára megkeresik a legkedvezőbb megoldást!

Az ajánlat véget ér:
perc
másodperc
Adja meg elérhetőségét és felvesszük önnel a kapcsolatot!

75% kedvezmény!