A Dolixir és Anesta kettős hatásának köszönhetően
Az ízületi fájdalmak véget érnek!

Az ajánlat véget ér:

perc
másodperc

Szabaduljon meg a fájdalomtól!

Facebookon és a weboldalunkon rengeteg vásárlói véleményt olvashat, ahol ténylegesen létező, valós profillal rendelkező személyek osztották meg önként tapasztalataikat a termékeinkről, válogattunk néhányat:

A Magyar Természetgyógyász Szövetség ajánlásával​ 

Ez az egyetlen természetes fájdalomcsillapító termék A PIACON, amelynek a hatását a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége elismeri. Ezt az elismerést ide kattintva Ön is bármikor vissza tudja ellenőrizni a weboldalukon.

Dolixir, a gyulladáscsökkentés nagymestere! A problémák okát kezeli dupla hatásának köszönhetően.

A fájdalom leggyakoribb oka, hogy az ízületi kocsonyás anyag hiánya miatt, súrlódnak a porcok, ez pedig gyulladásos folyamatokat indít, ami pedig fájdalomhoz vezet. A Dolixir spray-t elsősorban a gyulladások enyhítésére és a gyulladás okozta fájdalmak csillapítására ajánljuk. Elképesztő ereje természetes gyulladáscsökkentő hatóanyagaiban rejlik, ezért hatása hosszan tartó, fájdalomcsillapító hatása a gyulladás visszahúzódásával jelentkezik.

Másrészt a Dolixir, a kollagén és MSM optimális kombinációjának köszönhetően intenzív használattal képes fokozatosan visszatölteni a kocsonyás anyagot, az ízületi porcok közti kenőanyagot. Ennek köszönhetően javítja a mobilitást, csökkenti a mozgási nehézségeket. Napról-napra tapasztalni fogja, hogy egyre kevésbé fognak kattogni az ízületek, csökken az ízületi merevség és növekszik a mozgástartomány.

Anesta, a természet lidokainja! Nagy mennyiségben tartalmaz érzéstelenítő és fájdalomcsillapító hatóanyagokat.

Ez a két típusú hatóanyag kombináció garantálja, hogy néhány használat után csökkenti még a 9-10-es szintű fájdalmat is. Biztosan Ön is érezte már a fogorvosnál a lidokain hatását, nos, körülbelül így kell elképzelni az Anesta hatását is, csak ezt a hatást természetes hatóanyagokkal sikerült elérni. Az Anesta spray érzéstelenítő hatása azonnali segítséget jelent a következő helyzetekben: erős, elviselhetetlen fájdalom, hosszan tartó akut problémák, ízületi gyulladás, meniszkusz-szakadás, háztartási balesetek, törések, rovarcsípés, napégés. Röviden, minden olyan helyzetben, amikor általában fájdalomcsillapítót használna – de az Anesta nem tartalmaz mesterséges vegyszereket.

Nem szeretne kockáztatni? Teszteljen 75%-os kedvezménnyel!

Célunk, hogy a lehető legbiztonságosabb vásárlást biztosítsuk az ügyfeleinknek. Vásárolja meg teszt termékeinket MOST 75%-os kedvezménnyel az eredeti árhoz képest! Válassza tesztcsomagunkat, ami 30-30 ml-ert tartalmaz a Dolixir és az Anesta termékünkből! Vagy jelentkezzen további napi kedvezményekért ügyfélszolgálatunknál a neve és telefonszáma megadásával! Szakértő tanácsadóink 24 órán belül felkeresik telefonon és kifejezetten az Ön problémájára megkeresik a legkedvezőbb megoldást!

Az ajánlat véget ér:

perc
másodperc

Adja meg elérhetőségét és felvesszük önnel a kapcsolatot!

MA 75%-OS KEDVEZMÉNY!