Minden nap fájdalmak közt él?

Kipróbálna egy természetes gyógymódot, de nem szeretne kockáztatni?

Rendeljen Dolixir, Anesta vagy akár kombinált teszt termékcsomagot!

Megértjük, ha bizalmatlan az internetes rendelésekkel és ismeretlen készítmények hatékonyságával szemben.

Ezért ─ ha még nem rendelt tőlünk ─ kivételes lehetőséget kínálunk: kérje 30 ml-es teszt termékeinket beszerzési áron az ország bármely pontjára!

Sőt, ha már korábban kipróbálta a Dolixir spray-t, akkor lehetőséget adunk, hogy 65% kedvezménnyel akár új termékünkkel együttesen tesztelje a két termék hatásfokozó erejét.

Egyedül a házhoz szállítás díját nem tudjuk átvállalni, melynek összege bruttó 1300 Ft.

Válassza Ön is a fájdalommentes életet, tesztelje kockázatmentesen a Dolixir, az Anesta vagy akár a két termék együttes erejét!

Több mint kétmillió magyar él ma minden nap állandó fájdalomban mozgásszervi panaszai miatt. A lakosság további 15%-a szenved rendszeresen a migréntől, ami a legelterjedtebb neurológiai betegség a fejlett világban: elterjedtebb, mint az asztma, az epilepszia és a cukorbetegség együttvéve.

Hiszünk abban, hogy egyedülálló, kizárólag természetes hatóanyagtartalmú formuláink képesek olyan segítséget nyújtani, mellyel a fájdalom nem csak csökkenthető, de akár teljes tünetmentesség is elérhető rendszeres használat mellett!

Vásárlóink 80%-a már megtapasztalta a fájdalommentes életet és rendszeres, visszatérő megrendelőink. Többségük már nem csak önmaga, de párja, gyermekei számára is vásárol, gondoskodva arról, hogy szerettei is megismerjék, alkalmazzák termékeinket és megszabaduljanak a kínzó fájdalmaktól. Enyhébb esetekben a Dolixir spray használata során a fájdalmat kiváltó gyulladás enyhül, így a gyulladás visszahúzódásával párhuzamosan jelentkezik a fájdalomcsillapító hatás. Sokaknak már ez is elegendő, ám sajnos a krónikus, régóta fennálló problémák esetében ez a folyamat hosszabb időt vehet igénybe. Számukra fejlesztettük ki az Anesta spray-t, mely erős, helyi érzéstelenítőként működik addig is, amíg a háttérben a Dolixir ki tudja fejteni gyulladáscsökkentő hatását és közvetlenül a kiváltó okot kezeli.

Miért kellene csendben szenvednie és elfogadnia, hogy a fájdalom a kor természetes velejárója?

Semmit sem kockáztat: féláras kedvezménnyel kínált termékmintánk rendeltetésszerű használata során Ön is meggyőződhet arról, hogy a természet ereje hatékonyabb minden kemikáliánál!

Miben más a mi ajánlatunk a reklámokból ismert készítményekhez képest?
Igen, Ön semmit sem kockáztat!

30 ml-es kiszerelésű teszt termékeinket most beszerzési áron, csupán bruttó 1750 Ft-ért rendelheti meg az ország bármely pontjára, csak a kiszállítás minimális költségét kell vállalnia!

(Ezt a kedvezményt kizárólag azok számára tudjuk felkínálni, akik még nem vásároltak tőlünk ugyanabból a termékmintából/a kombinált teszt termék csomagból, illetve egy személy csak egyszer rendelhet ugyanabból a teszt termékből ugyanazon címre).

Egyedül a házhoz szállítás díját nem tudjuk átvállalni melynek díja (Magyarország teljes területén egységesen, bruttó 1300 Ft).

További kérdése van?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

Kipróbálná a fájdalommentes életet?

Rendelje meg teszt termékünket és élvezze a fájdalommentes életet!

Termékrendelés

Vásárlóink kifejezett kérésére ezen megrendelő űrlapon van lehetőség a legkönnyebb megrendelésre. Itt csak utánvételi díjjal (200 Ft) lehet rendelni, illetve egyszerre csak egy tételt lehet kiválasztani.

Abban az esetben, ha utánvételi díj (200 Ft) nélkül szeretne rendelni, és ezért bankkártyával, vagy előreutalással szeretne fizetni, illetve ha több tételt szeretne egy csomagban rendelni, akkor kérjük, kattintson ide-ezzel automatikusan átirányítjuk a Kosár oldalunkra.

A megadott árak bruttó árak.

Az utánvétes szállítási költség Magyarország teljes területére bruttó 1500 Ft.

Számlázási adatok

+36
Helyes formátum: +36 709884433
Megrendelést követően kérjük ellenőrizze a spam mappát is az automatikus visszaigazoló üzenetért.

Szállítási adatok

1.500 Ft

Válasszon kiszerelést!

Legyen Önnek is fájdalommentes az élete!

Iratkozzon fel hírlevelünkre a különleges ajánlatokért és hasznos tartalmakért!